Γάμος Συμβατότητα Κριού με Αιγόκερω

Ο γάμος είναι η πιο σημαντική απόφαση που πρέπει να λάβει κάποιος για τη ζωή του. Είναι η απόφαση, που έχει τη δύναμη να επηρεάσει ολόκληρη τη ζωή ενός ανθρώπου. Οι αποφάσεις γάμου προορίζονται να λαμβάνονται με πλήρη συνειδητότητα, έχοντας κατά νου όλα τα θετικά και αρνητικά της κατάστασης καθώς και του ατόμου. Ο γάμος δεν πρέπει να βασίζεται σε συμβιβασμό. πρέπει να είναι μια αμοιβαία συμφωνία της νύφης και του γαμπρού, που προορίζεται για την ευημερία και των δύο. Υπάρχουν διάφορες πτυχές, οι οποίες εξετάζονται πριν καθοριστεί η γαμήλια συμμαχία μεταξύ δύο οικογενειών. Εκτός από το οικογενειακό υπόβαθρο, την εκπαίδευση του κοριτσιού, τις ιδιότητές του και, μεταξύ άλλων, το ταίριασμα ωροσκοπίου είναι ένα πράγμα, το οποίο έχει πάντα προτεραιότητα στις ινδικές οικογένειες.

Οι γάμοι στην Ινδία θεωρούνται ως ο πιο αγνός δεσμός, που δένει τη νύφη και τον γαμπρό για μια ζωή. Η νύφη και ο γαμπρός στην Ινδία δίδασκαν πάντα από τη γέννησή τους ότι πρέπει να αντεπεξέλθουν στον σύντροφο της ζωής τους σε κάθε περίπτωση. Η υποστήριξη του συντρόφου της ζωής σε όλα τα στάδια και τις φάσεις της ζωής είναι καθήκον κάθε συζύγου και συζύγου. Η αντιστοίχιση των ωροσκόπων της νύφης και του γαμπρού, πριν από το γάμο είναι ένα σημαντικό βήμα, το οποίο υποτίθεται ότι οι ινδικές οικογένειες πρέπει να εξασκήσουν πριν οριστικοποιήσουν τον γάμο. Συνεχίζοντας τη σειρά άρθρων, σχετικά με την αντιστοίχιση της συμβατότητας γάμου διαφορετικών ζωδίων μεταξύ τους, τώρα έρχεται η σειρά του Κριού με τον Αιγόκερω.

Οι Αιγόκεροι είναι ιδιαίτερα πρακτικοί, φιλόδοξοι, συγκρατημένοι, υπομονετικοί, χιουμοριστές και συνετοί. Λέγεται ότι είναι πολύ προσεκτικοί σε όποιο βήμα κι αν κάνουν. Έχουν μια σίγουρη προσέγγιση στα πράγματα και είναι πολύ ήρεμοι στη φύση τους. Οι Αιγόκεροι συνήθως φαίνονται να έχουν διαφορετικές στάσεις και συμπεριφορές κάθε φορά. Είναι πολύ πρακτικοί και τείνουν να αλλάζουν, σύμφωνα με την απαίτηση της κατάστασης, εξαιτίας της οποίας λέγεται ότι έχουν μια ευτυχισμένη έγγαμη ζωή. Οι Αιγόκεροι λέγεται ότι είναι πολύ πιστοί στον σύντροφο της ζωής τους. Ο γαμήλιος δεσμός, ανάμεσα στον Κριό και τον Αιγόκερω δεν είναι πολύ κακός, αλλά ταυτόχρονα και πολύ επιτυχημένος. Η νύφη και ο γαμπρός μπορεί να έχουν εντάσεις στη γαμήλια ζωή τους, λόγω κάποιων διαφορετικών σημείων στη στάση και τη συμπεριφορά τους.

Τόσο ο Κριός όσο και οι Αιγόκεροι λέγεται ότι είναι όντα με υψηλά κίνητρα και είναι πολύ αποφασισμένοι και πρόθυμοι να φτάσουν στον προορισμό τους. Και οι δύο είναι φιλόδοξοι και θέλουν να πετύχουν στη ζωή τους. Και οι δύο θέλουν να πετύχουν, αλλά οι τρόποι για να φτάσουν στο σημείο στόχου διαφέρουν, εξαιτίας των οποίων δημιουργούνται προβλήματα στο γάμο τους. Στην περίπτωση του Αιγόκερω, πιστεύει ότι ακολουθεί μια καλά καθορισμένη και σταθερή διαδρομή για να φτάσει στο σημείο της επιτυχίας, ενώ στον Κριό αρέσει να είναι ανεξάρτητος και θέλει οι αλλαγές να γίνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κατάστασης. Για έναν υγιή γάμο, η νύφη και ο γαμπρός, πρέπει και οι δύο να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον και να υποστηρίζουν τις στιγμές που απαιτείται.

Ο Κριός και ο Αιγόκερως είναι εντελώς αντίθετοι όσον αφορά την τήρηση κοινωνικών κανόνων. Λέγεται ότι ο Κριός είναι εντελώς ενάντια στα κοινωνικά όρια και τους κανόνες, ενώ ο Αιγόκερως θα βρισκόταν πάντα να τηρεί απόλυτα αυτούς τους κανόνες και τους κανόνες. Ο Κριός είναι πολύ παρορμητικός και από την άλλη, ο Αιγόκερως είναι υπομονετικός και του αρέσει να παίρνει μια προγραμματισμένη και καλά διατυπωμένη απόφαση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στη γαμήλια ζωή των δύο. Για να ζήσει μια ομαλή έγγαμη ζωή, το ζευγάρι χρειάζεται πολλή ανοχή και πρέπει να δώσει χρόνο στον εαυτό του για να καταλάβει ο ένας τον άλλον. Από την άλλη πλευρά, η ζωηρή, χαρούμενη και περιπετειώδης στάση ενός Κριού μπορεί να δώσει ζωή στη βαρετή γαμήλια ζωή του Κριού και του Αιγόκερω και ο Κριός μπορεί επίσης να μάθει τις ιδιότητες του να είναι οργανωμένος και υπομονετικός. Η μάθηση και το να μοιράζονται μεταξύ τους, μόνο ένα ζευγάρι μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία του ταξιδιού του γάμου του.

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *