Γάμος συμβατότητα Διδύμων με Σκορπιό

Οι γάμοι μαρτυρούν τον δεσμό αγάπης και κατανόησης, η νύφη και ο γαμπρός μοιράζονται μεταξύ τους. Υπάρχουν πολλοί γάμοι που γίνονται καθημερινά, όχι μόνο στην Ινδία, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Η κουλτούρα και η πρακτική του γάμου ακολουθείται στα περισσότερα μέρη του κόσμου, με διαφορετικές τεχνικές και τρόπους να το κάνεις. Οι ινδικοί γάμοι λέγεται ότι διαρκούν για πολύ, λόγω των πολιτιστικών και θρησκευτικών αξιών που έχουν ενσταλάξει στους κατοίκους της χώρας. Τείνουν να παίρνουν και να ακολουθούν αυτόν τον δεσμό πιο σοβαρά και με πλήρη πεποίθηση. Η νύφη και ο γαμπρός πιστεύεται ότι σέβονται όλες τις πτυχές της γαμήλιας ζωής και είναι πάντα έτοιμοι να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον σε όλες τις καταστάσεις της ζωής. Για να ζήσουν μια υγιή και ευτυχισμένη έγγαμη ζωή μαζί, η νύφη και ο γαμπρός πρέπει να έχουν μια καλή σχέση συμβατότητας μεταξύ τους και να διαθέτουν ιδιότητες που αλληλοσυμπληρώνονται.

Είναι πολύ σημαντικό για τη νύφη και τον γαμπρό να έχουν κοινά χαρακτηριστικά, που τους κάνουν να μένουν ο ένας με τον άλλον για πολύ. Ο παράγοντας συμβατότητας της νύφης και του γαμπρού επαληθεύεται στους γάμους της Ινδίας, με την αντιστοίχιση της συμβατότητας του ωροσκοπίου τους. Αυτή η διαδικασία αντιστοίχισης εφαρμόζεται σε όλες σχεδόν τις οικογένειες της χώρας, ακολουθώντας οποιαδήποτε θρησκεία ή ανήκοντας σε οποιαδήποτε από τις κοινότητες της Ινδίας. Διατηρώντας τη σημασία που δίνεται στα αποτελέσματα της συμβατότητας του ωροσκοπίου, πριν οριστικοποιήσω τους γάμους, άρχισα να γράφω άρθρα για τη συμβατότητα γάμου διαφορετικών ζωδίων. Προχωρώντας στους ζωδιακούς κύκλους, τώρα ήρθε η ώρα να γράψουμε για τη συμβατότητα του γάμου των Διδύμων και του Σκορπιού, που λέγεται ότι είναι εντελώς αντίθετα ζώδια.

Λέγεται αντίθετα, ελκύστε, αυτό είναι πιο πιθανό σε αυτή την περίπτωση, γιατί ο Δίδυμος και ο Σκορπιός είναι σαν δύο άκρες ενός νήματος, που δεν συναντιούνται ποτέ. Δεν έχουν τίποτα κοινό και αν καταφέρουν να δημιουργήσουν μια γαμήλια σχέση, τότε η δύναμη του γαμήλιου δεσμού τους, εξαρτάται καθαρά από την κατανόησή τους και τις προσαρμογές που κάνουν για να διατηρήσουν τον δεσμό τους ζωντανό. Ο Δίδυμος και ο Σκορπιός είναι εντελώς αντίθετοι στο συναισθηματικό μέτωπο, ο Σκορπιός είναι ένα πολύ συναισθηματικό ον, που φροντίζει τον γονέα της ζωής του με όλες τις θυσίες και την αγάπη γι ‘αυτόν, ενώ ο Δίδυμος είναι περισσότερο σε επιφανειακές σχέσεις και νιώθει ηλίθιο ότι είναι συναισθηματικός. Οι Δίδυμοι είναι πιο λογικοί και σκέφτονται πάντα τα οφέλη τους από μια σχέση. Δεν πιστεύουν στις μακροχρόνιες σχέσεις, εξαιτίας των οποίων ο γαμήλιος δεσμός μεταξύ Διδύμων και Σκορπιού είναι βέβαιο ότι θα υποφέρει.

Οι Δίδυμοι είναι πολύ φιλόξενοι, τείνουν να βαριούνται πολύ σύντομα από ένα πράγμα ή ένα άτομο, λόγω του οποίου ο γάμος μεταξύ των Διδύμων και του Σκορπιού χάνει τη δύναμή του. Κι αυτό γιατί η φλερτ φύση του Διδύμου αναπτύσσει το αίσθημα της ζήλιας στον Σκορπιό, που οδηγεί σε παρεξηγήσεις, δημιουργώντας τσακωμούς μεταξύ των δύο. Οι Δίδυμοι μπορεί να αισθάνονται φυλακισμένοι από την υπερβολική φροντίδα και προσκόλληση της φύσης του Σκορπιού, εξαιτίας της οποίας μπορεί να δημιουργηθεί φασαρία μεταξύ δύο από αυτούς. Το ζευγάρι πρέπει να βεβαιωθεί ότι κάθε βήμα που κάνει είναι προς όφελος και των δύο. Υπάρχουν μπερδέματα, σκαμπανεβάσματα στην έγγαμη ζωή, αλλά αν η νύφη και ο γαμπρός υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον και μοιράζονται μια καλή κατανόηση, τότε μπορούν να αποφευχθούν μικροί καβγάδες. Μετά το γάμο, είναι καθήκον και των δύο συντρόφων να είναι υπεύθυνοι και αβλαβείς ο ένας απέναντι στον άλλον, κάτι που στο τέλος κάνει τη ζωή τους ευκολότερο να ταξιδέψουν και να έχουν έναν έγγαμο βίο χωρίς εμπόδια. Η έννοια των αντιθέτων ελκύει ο ένας τον άλλον στην περίπτωση του Σκορπιού και των Διδύμων μπορεί να είναι δυνατή μόνο εάν και οι δύο είναι πρόθυμοι να είναι μαζί και θέλουν να περάσουν μια μακροχρόνια έγγαμη σχέση μεταξύ τους.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *