Γάμος Συμβατότητα Διδύμων με Παρθένο

Η αντιστοίχιση της συμβατότητας του γάμου της νύφης και του γαμπρού είναι το πρωταρχικό βήμα που κάνουν οι ινδικές οικογένειες πριν οριστικοποιήσουν τον γαμήλιο δεσμό των παιδιών τους. Είναι πολύ σημαντικό για τη μελλοντική ζωή του ζευγαριού να ταιριάζουν τα ωροσκόπια τους πριν ο γάμος τους διορθωθεί. Ειδικά στην Ινδία, το ταίριασμα θεωρείται το πιο ουσιαστικό κομμάτι για το ευτυχισμένο μέλλον του γάμου. Γίνεται για να διασφαλιστεί ότι η νύφη και ο γαμπρός δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα στο μέλλον και ότι και οι δύο μοιράζονται ένα μεγάλο δέσιμο και κατανόηση μεταξύ τους και είναι αρκετά συμβατοί για να περάσουν όλη τους τη ζωή μεταξύ τους. Ο γάμος είναι ένας δεσμός, που απαιτείται να διατηρηθεί ανέπαφος για όλη τη ζωή. Ως εκ τούτου, η νύφη και ο γαμπρός θα πρέπει να μοιράζονται κάποια κοινά ενδιαφέροντα, ώστε να είναι σε θέση να επαινούν ο ένας τον άλλον στον τρόπο ζωής και να μπορούν να κινούνται μαζί στο ταξίδι της ζωής.

Προχωρώντας με τα άρθρα σχετικά με την αντιστοίχιση της συμβατότητας διαφορετικών ωροσκοπίων έρχεται τώρα η σειρά των Διδύμων και της Παρθένου. Όσον αφορά το πνευματικό επίπεδο και την πρακτικότητα, τόσο ο Δίδυμος όσο και ο Παρθένος μοιάζουν αρκετά. Και οι δύο διαθέτουν τις ιδιότητες του να είναι εξαιρετικά έξυπνοι και είναι αρκετά λογικοί στην προσέγγισή τους. Το παντρεμένο ζευγάρι αν μοιράζεται κάποιες κοινές ιδιότητες, τότε γίνεται εύκολο για αυτούς να σχηματίσουν μια σχέση μεταξύ τους και κυρίως να είναι και τα δύο πνευματικά αποτελέσματα σε μια μεγάλη και γόνιμη συνομιλία μεταξύ τους. Και οι δύο λατρεύουν να μιλάνε και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου ως σύντροφος ζωής. Ο Δίδυμος έχει περισσότερο πειραματικό χαρακτήρα, ενώ ο Παρθένος είναι πολύ προσεκτικός και προσεκτικός σε κάθε του βήμα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα, επειδή οι Δίδυμοι θέλουν πάντα να δοκιμάζουν κάτι περίεργο και διαφορετικό, χωρίς να σκέφτονται τα τελικά αποτελέσματα, από την άλλη πλευρά, ο Παρθένος είναι λίγο απρόθυμος να αλλάξει και κάνει έστω και ένα βήμα αφού μετρήσει όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του τα πραγματα. Αυτή η διαφορετική προσέγγιση στην αλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα και μπορεί να δημιουργήσει διαφορές στο γάμο τους.

Είναι πολύ σημαντικό τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός να είναι πρακτικοί στα πράγματα στο γάμο και θα πρέπει να έχουν καλύτερη κατανόηση. Όπως και με το να είναι λογικοί για τα πρακτικά πράγματα στη ζωή, η νύφη και ο γαμπρός μπορούν εύκολα να προχωρήσουν στην έγγαμη ζωή τους και το ίδιο συμβαίνει με τους Διδύμους και την Παρθένο. Και οι δύο δεν είναι πολύ συναισθηματικοί, κάτι που είναι καλό κατά κάποιο τρόπο, γιατί δεν αφήνουν τα μικρά ζητήματα να συλλογιστούν στην ηρεμία της ζωής τους. Όμως ένα αρνητικό χαρακτηριστικό, που μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στην έγγαμη ζωή τους, είναι η αδυναμία έκφρασης των συναισθημάτων τους. Τόσο οι Δίδυμοι όσο και οι Παρθένοι δεν είναι πολύ καλοί στην έκφραση των συναισθημάτων τους, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε κενά επικοινωνίας και να καταλήξουν και οι δύο να έχουν παρεξηγήσεις στη σχέση τους.

Η μάθηση μεταξύ τους σε διαφορετικές φάσεις, είναι η αναγκαιότητα για την ομαλή κίνηση του έγγαμου βίου του ζευγαριού. Ο Δίδυμος μαθαίνει να έχει σταθερότητα στη ζωή του, από έναν Παρθένο, ενώ ένας Δίδυμος φέρνει πάθος στη ζωή ενός Παρθένου και τον κάνει να μάθει το πραγματικό νόημα της απόλαυσης της ζωής. Η υιοθέτηση και η προσαρμογή στο στυλ του συντρόφου της ζωής, είναι το βήμα, που σίγουρα οδηγεί σε μια ευτυχισμένη έγγαμη ζωή. Είναι πράγματι πολύ σημαντικό τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός να σέβονται ο ένας τις αξίες του άλλου και να δίνουν χώρο στον άντρα ή τη γυναίκα του να εξασκήσουν τα πάθη τους. Ομοίως, εάν ο Δίδυμος και η Παρθένος μάθουν να σέβονται ο ένας την ελευθερία και την πνευματικότητα του άλλου, τότε μπορούν να κάνουν έναν υπέροχο γαμήλιο δεσμό μεταξύ τους. Προσθέτοντας αγάπη και φροντίδα στη σχέση κάνει το ταξίδι του γάμου πιο όμορφο και αξίζει να το περάσετε με τον σύντροφο της ζωής.

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *