Βοτανική θεραπεία για τον καρκίνο – African Bush Willow

Ο καρκίνος είναι για τους περισσότερους ανθρώπους σαν μια θανατική ποινή. Η συμβατική ιατρική δεν έχει βρει ή δεν έχει προσπαθήσει πραγματικά να βρει φθηνές και αποτελεσματικές θεραπείες για τον καρκίνο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Ο καρκινοπαθής πρέπει να κάνει τη δική του έρευνα για να ανακαλύψει τις πιο αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες για τον καρκίνο. Στο τέλος της ημέρας, ο καρκίνος είναι απλώς ένα σύμπτωμα. Η θεραπεία του ίδιου του συμπτώματος δεν είναι πραγματικά η λύση. Το κλειδί είναι η λήψη θρεπτικών συστατικών που αντιμετωπίζουν τη βασική αιτία του ίδιου του καρκίνου.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές φυτικές θεραπείες για τον καρκίνο και άλλες ασθένειες επίσης. Αλλά σε αυτό το άρθρο θα σας πω περισσότερα για την αφρικανική ιτιά θάμνων. Έχει βρεθεί ότι σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα διακόπτοντας την παροχή αίματος ή διαταράσσοντας την αγγειογένεση. Μια εξελιγμένη ακτινοθεραπεία που χρησιμοποιήθηκε με το Combretastin (CA4P), το οποίο προέρχεται από την αφρικανική ιτιά θάμνων, έδωσε εκπληκτικά αποτελέσματα. Αυτή η θεραπεία κατέστρεψε καρκινικούς όγκους στο 85% των ποντικών στα οποία χορηγήθηκε.

Μετά από περισσότερο από 9 μήνες από τη διακοπή των θεραπειών, δεν υπήρχαν ακόμη σημάδια καρκίνου στα ζώα. Οι ερευνητές, από το Royal Free Hospital, την Ιατρική Σχολή του University College και το Gray Laboratory Cancer Research Trust σχεδιάζουν να ξεκινήσουν τη δοκιμή αυτής της θεραπείας σε ανθρώπους.

Η κομπρεταστατίνη (CA4P), το νέο φάρμακο, προέρχεται από το φλοιό της αφρικανικής ιτιάς και, όπως είπα προηγουμένως, καταστρέφει τα αιμοφόρα αγγεία που τροφοδοτούν τον όγκο με βασικά θρεπτικά συστατικά. Και όχι μόνο καταστρέφει τα αιμοφόρα αγγεία του όγκου, αλλά δεν έχει καμία επίδραση στον υγιή ιστό. Ο όγκος καταστρέφεται πλήρως προσβάλλοντάς του με ακτινοβολία, η οποία μεταφέρεται στα κύτταρα με αντισώματα. Η ακτινοθεραπεία επιτίθεται στον όγκο από έξω προς τα μέσα και το φάρμακο Combretastatin επιτίθεται στον όγκο από μέσα προς τα έξω.

Ο Δρ Lesley Walker, Διευθυντής Πληροφοριών για τον Καρκίνο της Εκστρατείας για την Έρευνα για τον Καρκίνο, δήλωσε σε συνέντευξή του στο BBC: «Αυτά τα καλά νέα επιβεβαιώνουν αυτό που λέγαμε από παλιά – ότι οι θεραπείες που στοχεύουν άμεσα τους καρκίνους και εξοικονομούν φυσιολογικό ιστό θα είναι οι θεραπείες για τον καρκίνο του το μέλλον.” Είπε επίσης ότι: «εκτός από την αποτελεσματική θεραπεία, η συνδυαστική θεραπεία θα πρέπει επίσης να μειώσει σημαντικά τις παρενέργειες για τον ασθενή».

Υπάρχουν πολύ πιο αποτελεσματικές, ασφαλείς και φυσικές θεραπείες για τον καρκίνο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τις συμβατικές θεραπείες για τον καρκίνο. Εάν ένα άτομο θέλει να αυξήσει τις πιθανότητές του να νικήσει τον καρκίνο, τότε πρέπει να κάνει κάτι και για αυτό. Η απόκτηση του e-book χωρίς καρκίνο είναι μια καλή αρχή, όπως και για μένα!

About admin

Check Also

Πώς να βρείτε τη σωστή θεραπεία για τον καρκίνο του πνεύμονα

Δεν θα μπορείτε να βρείτε τη σωστή πορεία θεραπείας για τον καρκίνο του πνεύμονα έως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *