Αφροδίτη στον Τρίτο Οίκο

Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον 3ο οίκο, υποδηλώνεται αγάπη για την επικοινωνία. Ο πλανήτης της αγάπης σε αυτόν τον τομέα του ζωδιακού χάρτη αναπτύσσει μια μεγάλη έλξη για ιδέες και έννοιες. Τα άτομα με αυτήν την τοποθέτηση θα περάσουν μια φανταστική βραδιά με κάποιον που βγήκαν έξω, αλλά ο λόγος για τον οποίο το απόλαυσαν θα ήταν λιγότερο λόγω της εμφάνισης του ατόμου με το οποίο βγήκαν ή της ποιότητας του μέρους που πήγαν και περισσότερο επειδή και τα δύο Μίλησαν μεταξύ τους και συζήτησαν πραγματικά ενδιαφέροντα θέματα επί ώρες. Κάποιος με αυτήν την τοποθέτηση μπορεί ειλικρινά να τα βγάλει πέρα ​​με ενδιαφέρουσα συζήτηση. Αυτό κάνει την τακτική και ζωντανή επικοινωνία ζωτικής σημασίας στις σχέσεις, διαφορετικά δεν θα βγουν έξω και θα προκαλέσουν προβλήματα.

Οι ιθαγενείς με την Αφροδίτη σε αυτό το σπίτι φαίνεται να περνούν ευχάριστες στιγμές μετακομίζοντας από σπίτι σε σπίτι και αντιμετωπίζονται με τις κατάλληλες ευκαιρίες την κατάλληλη στιγμή. Ωστόσο, φυσικά μια αρνητική όψη Αφροδίτη θα σήμαινε διαφορετικά. Ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη καθορίζει τη φύση της γειτονιάς μπορείτε να βρείτε ένα τέτοιο άτομο. Μια αποκλειστική και καλλιτεχνική κοινότητα θα υποδηλωνόταν με την Αφροδίτη στον Ταύρο, ενώ αν ήταν στον Υδροχόο θα ήταν μια γειτονιά γεμάτη με εκκεντρικά και εξαιρετικά διανοητικά άτομα.

Δεδομένου ότι ο 3ος οίκος διέπει επίσης τα αδέρφια κάποιου ή οποιονδήποτε άλλον όπου δημιουργείται μια συγγενής (αν και επιφανειακή σε ορισμένες περιπτώσεις) σύνδεση, κάποιος με την Αφροδίτη σε αυτόν τον οίκο έχει αδέρφια ή αδερφές που είναι πολύ καλλιτέχνες και μπορεί να συμμετέχουν σε ένα συγκρότημα ή βασικά σε οποιοδήποτε διέξοδος που τους επιτρέπει να εκφραστούν δημιουργικά. Οι ιθαγενείς με αυτήν την τοποθέτηση έρχονται επίσης σε θετικές σχέσεις λόγω της επιρροής των αδερφών τους, για παράδειγμα, κάποιος με αυτήν την τοποθέτηση μπορεί να έχει γνωρίσει τη σύζυγό τους με την οποία είναι ευτυχισμένοι παντρεμένοι λόγω του αδελφού τους που συστήθηκε ο ένας στον άλλο. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει και με τους δύο τρόπους, ωστόσο, καθώς η Αφροδίτη και ο 3ος οίκος με αρνητικές όψεις μπορεί να σημαίνει ότι τα αδέρφια σας προσελκύουν λάθος ανθρώπους στη ζωή σας.

Η Αφροδίτη σε αυτόν τον οίκο φέρνει επίσης μια καλλιτεχνική και αφροδίτικη έκρηξη όσον αφορά τις επιχειρηματικές προσπάθειες. Τέτοια θέματα γίνονται εμφανή κατά τη διεξαγωγή συναλλαγών, καθώς εκείνοι με αυτήν την τοποθέτηση που βρίσκουν δημιουργικούς και καλλιτεχνικούς τρόπους επιχειρηματικής δραστηριότητας είναι πιο επιτυχημένοι από εκείνους που δεν εκμεταλλεύονται την τοποθέτηση της Venus εδώ. Μαζί με την αγάπη για την επικοινωνία όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, υπάρχει έμφαση και στην αγάπη στα χόμπι.

Τελικά, η Αφροδίτη στον 3ο οίκο είναι μια εξαιρετική θέση για έναν τέτοιο πλανήτη που επιτρέπει στους ιθαγενείς του να αναπτύξουν μια πολύχρωμη γλώσσα και τους βοηθά να ερωτευτούν κοινές ιδέες και να αναπτύξουν δημιουργικές σχέσεις με τα αδέρφια ή τους στενούς φίλους και γείτονές τους. Εκείνοι με αυτή τη θέση που αναζητούν αγάπη πρέπει πάντα να εκμεταλλεύονται ευκαιρίες που τους τοποθετούν έξω με άλλους ανθρώπους και τους επιτρέπουν να πουν τη γνώμη και την καρδιά τους.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *