Αστρολογικό ζώδιο και αφύσικος θάνατος – Υπάρχει σύνδεση;

Άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα. Ολοι το ξέρουμε αυτό. Όλοι γνωρίζουμε επίσης ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορεί να πεθάνει ένα άτομο, από μεγάλη ηλικία ενώ κοιμάται χαρούμενα στο κρεβάτι, μέχρι κάθε είδους δυσάρεστα ατυχήματα και ασθένειες.

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν το αστρολογικό σας ηλιακό ζώδιο θα επηρέαζε τον τρόπο που πεθαίνετε; Φαίνεται ότι είμαι λογικός ότι εφόσον το ζώδιο ενός ατόμου επηρεάζει τα χαρακτηριστικά, τα χαρακτηριστικά, τη νοημοσύνη, τη δημιουργικότητα και τον τρόπο ζωής του, τότε αυτό το ζώδιο θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο πεθαίνει ένα άτομο.

Το πρόβλημα είναι ότι ο μόνος τρόπος για να το αποδείξουμε αυτό θα ήταν να αναλάβουμε μια τεράστια μελέτη του τρόπου θανάτου και του αστρολογικού ζωδίου. Άρα αυτό ακριβώς συνέβη. Μια ομάδα Αστρολόγων, εργαζομένων στον τομέα της υγείας και αστυνομικών σε όλες τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη εργάστηκαν για να συγκεντρώσουν περισσότερες από 60.000 περιπτώσεις για ανάλυση. Αυτές οι πληροφορίες εξετάστηκαν προσεκτικά και εκπονήθηκε μια μελέτη σχετικά με τον τρόπο θανάτου από το αστρολογικό ζώδιο του ήλιου.

Σας έχω ήδη να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα σχετικά με το ποιο ζώδιο δολοφονείται πιο συχνά; Αυτοκτονεί? Σκοτώνεται από ζώο;

Σε αυτό το άρθρο πρόκειται να συνοψίσω μερικές από τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν σχετικά με το ζώδιο του ήλιου που είναι ΠΙΟ πιθανό να πεθάνει από αφύσικο θάνατο – την Παρθένο!

Συνολικά, ο Παρθένος είχε 25% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει με αφύσικο θάνατο από τον Σκορπιό, το ζώδιο που είναι λιγότερο πιθανό να πεθάνει από αφύσικο θάνατο (αλλά πιο πιθανό να σκοτώσει κάποιον άλλο)

Λάβετε υπόψη ότι σε αυτό το πλαίσιο, αφύσικος θάνατος είναι αυτός που είναι απροσδόκητος ή ξαφνικός ή όχι από φυσικά αίτια – ο τύπος θανάτου που συνήθως έρχεται στην προσοχή της αστυνομίας, των σερίφηδων και των ιατροδικαστών.

Ο Παρθένος ήταν το ζώδιο που είχε περισσότερες πιθανότητες να δολοφονηθεί, καθώς ήρθε πρώτος στην κατάταξη λόγω πυροβολισμού ή μαχαιρώματος και ίσος δεύτερος με τον Καρκίνο και τον Υδροχόο για τον στραγγαλισμό. Μερικά από τα αρνητικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των Παρθένων (υπερβολική κριτική, ιδιότροπη συμπεριφορά, γκρίνια και εμμονική οργάνωση/καταγραφή) σημειώθηκαν από τους αστρολόγους που συνέβαλαν σε αυτή τη μελέτη ως πιθανοί λόγοι που οι Παρθένοι καταλήγουν να πέφτουν θύματα δολοφονίας πιο συχνά από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. .

Αυτή η εκτενής μελέτη αποκάλυψε επίσης ότι ο Παρθένος ήταν ίσος πρώτος με τους Ιχθύς στο να πεθάνει ενώ έκανε ποδήλατο. Αυτός ο τύπος θανάτου περιλάμβανε άτομα που χτυπήθηκαν από άλλο όχημα, έπεσαν με το ποδήλατό τους σε ακίνητο αντικείμενο όπως ένα δέντρο ή απλώς έπεσαν και υπέστησαν τραυματισμούς που κατέληξαν σε θάνατο.

Τα καλά νέα για τους Παρθένους είναι ότι ήταν το ζώδιο με τις λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν σε τροχαίο ατύχημα.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη μελέτη σχετικά με τον θάνατο και τα ζώδια του ήλιου και να δείτε πώς κατατάσσεται το ζώδιό σας, μεταβείτε στο www.rovanus.com

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *