Αστρολογική Ηθική – Προβλέψεις Αστρολογίας 2010

Για όσους αναζητούν γνήσιες συμβουλές και κατανόηση από τις προβλέψεις της Αστρολογίας, το Διαδίκτυο θα μπορούσε να είναι ένας δύσκολος λαβύρινθος. Υπάρχουν πολλοί αξιόπιστοι αστρολόγοι και ταυτόχρονα υπάρχουν και εκείνοι που αναζητούν απλώς ένα γρήγορο κέρδος. Μη χάνεις την ελπίδα; μπορείτε να αποφύγετε τους αναζητούντες κέρδος τηρώντας ορισμένα βασικά σημεία κατά την αναζήτηση.

Να θυμάστε πάντα ότι οι αστρολογικές προβλέψεις δεν αφορούν την εύρεση τρόπων για να κερδίσετε ένα λαχείο ή κακές δυνάμεις που σας επιβραδύνουν. Μείνετε μακριά από εκείνους που υπόσχονται χρηματικά οφέλη, άμεσες λύσεις ή αναφέρουν ότι οι πονηρές δυνάμεις είναι εναντίον σας και χρειάζεστε τη βοήθειά τους για να απαλλαγείτε από αυτές τις δυνάμεις. Η γενέθλια ή η μεταβατική αστρολογία δεν είναι έτσι, αλλά αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι οι προβλέψεις της Αστρολογίας είναι ψεύτικες.

Ένας καλός αστρολόγος μπορεί να προσφέρει τις ακόλουθες προβλέψεις αφού αναλύσει το ωροσκόπιό σας:

– Πλανητικές θέσεις και τα αποτελέσματά τους

– Η καριέρα και οι οικονομικές σας προοπτικές

– Οι σχέσεις σας

– Επίπεδο συλλογής χρημάτων στη ζωή σας

– Περιοχές από τις οποίες μπορούν να εισαχθούν χρήματα

– Τυχόν Συνδυασμοί/Συνήθειες που κάνουν τα χρήματα Θέματα Αρνητικά για εσάς

– Περίοδοι Υψηλών Και Χαμηλών κλπ… κ.λπ

– Η ανάγνωση του γενέθλιου χάρτη αφορά την προσωπικότητα

Μια γνήσια ανάγνωση του γενέθλιου χάρτη εστιάζει στην ατομικότητά σας, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας. Ανοίγει το παράθυρο για να καταλάβεις τον εαυτό σου. Μια καλή ανάγνωση θα συνίσταται σε μια συνεπή, πλήρη θέαση όλων των συστατικών ενός χάρτη και όχι απλώς σε μια λίστα ζωδίων και οίκων όπου βρίσκονται οι πλανήτες.

Οι πλανήτες περιγράφουν ποιες ενέργειες λειτουργούν, τα σημάδια περιγράφουν πώς λειτουργούν και οι οίκοι περιγράφουν πού λειτουργούν. Οι πτυχές υποδηλώνουν τη χρήση ή/και την κακή χρήση των ενεργειών που αφορούν τους πλανήτες. Ένας γενέθλιος χάρτης αποκαλύπτει φυσικές τάσεις συμπεριφοράς, τόσο καλές όσο και κακές, αλλά το κυριότερο είναι ότι έχετε εξουσία πάνω στις πράξεις σας.

Η αλλαγή όλων αυτών των πληροφοριών σε πραγματική ανάγνωση απαιτεί χρόνο και απαιτεί γνώση των διαφορετικών κομματιών. Μπορεί να υπάρχουν ασυνέπειες σε ένα διάγραμμα που χρειάζονται βαθιά μελέτη για να εξακριβωθούν τα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς ενός ατόμου. Για παράδειγμα, ένα ζώδιο του Ήλιου στους Ιχθύς μαζί με ένα ζώδιο που ανατέλλει στον Ταύρο μπορούν να μετατρέψουν έναν σκεπτόμενο Ιχθύ σε πραγματιστικό άτομο. Από την άλλη πλευρά, αν ο Ερμής βρίσκεται στο τετράγωνο των Ιχθύων του Δία, αυτό μπορεί να προκαλέσει ασήμαντες δαπάνες. Πετάξτε τον Κρόνο σε υψηλή θέση στον Ζυγό και πάλι η ανάμειξη αλλάζει.

Διαφορά μεταξύ καλών και κακών αναγνώσεων γενέθλιου χάρτη

Μια κατώτερη ανάγνωση θα σας προσφέρει μια λίστα με ζώδια και οίκους στους οποίους βρίσκονται οι πλανήτες και πιθανώς να τονίσει μερικές από τις πτυχές. Η τεκμηρίωση θα μοιάζει σαν κάποιος να την έβγαλε από ένα βιβλίο. Η αξιολόγηση του εγγράφου θα μπορούσε να είναι πολύ αινιγματική για τον πελάτη ως αποτέλεσμα της πιθανότητας για αντιφατικές πληροφορίες. Ο Άρης στον Αιγόκερω είναι εξυψωμένος, αλλά εντοπίστε τον Άρη στο τετράγωνο του 4ου οίκου του Ουρανού και λειτουργεί μια εντελώς ανόμοια ενέργεια. Ο αδαής αναζητητής πληροφοριών δεν θα ξέρει πώς να επιλύσει τις ασυνέπειες σε μια τέτοια ανάγνωση.

Μια καλή ανάγνωση πρέπει να περιλαμβάνει ένα αντίγραφο του γενέθλιου χάρτη, 1-3 σελίδες μιας σύνοψης της προσωπικότητάς σας, καθώς και χαρακτηριστικά συγκεκριμένων πτυχών του πλανήτη ή τοποθεσιών σπιτιών με υψηλό επίπεδο ισχύος. Μια πολύ έμπειρη αστρολογία μπορεί επίσης να καταγράψει κλίσεις υγείας, φυσική συμπεριφορά και καρμικές οδηγίες.

Φροντίστε να κάνετε έρευνα πριν επιλέξετε έναν Αστρολόγο. Αναζητήστε αστρολογικές απάτες που σχετίζονται και προσέξτε τον αστρολόγο να σας διαβεβαιώνει ότι θα αλλάξει εντελώς τη ζωή σας – μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε αυτό με τη συσκευή που σας προσφέρει μια καλή ανάγνωση.

About admin

Check Also

Γνωρίστε τους διαφορετικούς τύπους υπηρεσιών αστρολογίας

Οι περισσότεροι από εμάς συχνά αισθανόμαστε άσχημα για τα πράγματα που δεν μπαίνουν στη θέση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *