Αστρολογία – Στοιχεία ζωδίου

Γνωρίζετε το ζώδιό σας; Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι άνθρωποι έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά προσωπικότητας; Αυτά τα δώδεκα σημάδια θα μπορούσαν να εξηγήσουν αυτές τις ερωτήσεις και να σας δώσουν μια εικόνα για το μέλλον και τις σχέσεις σας.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να ομαδοποιήσετε τα δώδεκα ζώδια. Ο πρώτος τρόπος είναι να τα χωρίσετε σε τέσσερις ομάδες, με βάση τα τέσσερα στοιχεία. Ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης βρίσκονται στην ομάδα της Φωτιάς. Τα ζώδια της φωτιάς είναι πολύ έντονα και συναρπαστικά, εμπνευσμένα και ευφάνταστα. Ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως ανήκουν στην ομάδα της Γης. Τα ζώδια της Γης έχουν χαρακτηριστικά όπως η κοινή λογική και η σταθερότητα. Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι είναι στην ομάδα του Αέρα. Τα ζώδια του αέρα είναι πολύ κοινωνικά και διανοητικά. Τέλος, ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες βρίσκονται στην ομάδα του Νερού. Τα ζώδια του νερού είναι πολύ συναισθηματικά και έχουν μεγάλη διαίσθηση.

Ο δεύτερος τρόπος για να ομαδοποιήσετε τα ζώδια είναι να τα χωρίσετε σε τρεις τρόπους. Οι τρεις λειτουργίες βασίζονται στη δημιουργικότητα. Ο Κριός, ο Καρκίνος, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως βρίσκονται στην πρώτη κατάσταση που ονομάζεται Cardinal. Τα βασικά ζώδια τείνουν να ξεκινήσουν την αλλαγή. Προκαλούν πράγματα να συμβούν. Ο Ταύρος, ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος βρίσκονται στη λειτουργία που ονομάζεται Διορθώθηκε. Τα σταθερά ζώδια έχουν την τάση να συντηρούν, να διατηρούν, να υπομένουν και να στερεοποιούν την αλλαγή. Είναι πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες βρίσκονται στην τελευταία κατάσταση που ονομάζεται Μεταβλητή. Τα μεταβλητά ζώδια είναι πολύ προσαρμοστικά και ευέλικτα. Παίρνουν τα πράγματα και προσπαθούν να τα προσαρμόσουν ή να τα αλλάξουν.

Αν συνδυάσετε τα δύο συστήματα ταξινόμησης, θα διαπιστώσετε ότι κάθε ζώδιο έχει διαφορετικό συνδυασμό των δύο ομάδων. Για παράδειγμα, ο Ταύρος είναι σταθερή γη και είναι το μόνο ζώδιο που έχει αυτόν τον συνδυασμό. Αυτό είναι που κάνει κάθε ζώδιο μοναδικό και που δημιουργεί διαφορετικά χαρακτηριστικά στους ανθρώπους.

Οι Κριοί γεννιούνται μεταξύ 20 Μαρτίου και 18 Απριλίου. Αυτό το ζώδιο αντιπροσωπεύεται από το κριάρι και κυβερνάται από τον Άρη. Ορισμένα χαρακτηριστικά του Κριού είναι ανεξάρτητα, παρορμητικά, ανταγωνιστικά, αλαζονικά, δυναμικά, περιπετειώδη, ενεργητικά και θαρραλέα. Ο Κριός θέλει πάντα να είναι ο καλύτερος και θέλει να ηγείται. Ο Κριός είναι πολύ πιστός στους φίλους και την οικογένεια. Οι Κριοί ταιριάζουν καλά σε σχέσεις με Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς και Σκορπιούς.

Εάν έχετε γεννηθεί μεταξύ 19 Απριλίου και 20 Μαΐου, τότε είστε Ταύρος. Αυτό το ζώδιο αντιπροσωπεύεται από τον ταύρο και κυβερνάται από την Αφροδίτη. Οι άνθρωποι κάτω από το ζώδιο του Ταύρου είναι αξιόπιστοι, πρακτικοί, αξιόπιστοι, υπομονετικοί, πεισματάρηδες, ζεστοί και στοργικοί. Είναι πολύ πιστοί στην οικογένεια και τους φίλους, αλλά αν τους προσβάλλουν, δεν θα το ξεχάσουν. Ο Ταύρος κάνει καλά ταίρια σε σχέσεις με Ζυγό, Σκορπιό και Αιγόκερω.

Ο Δίδυμος εμπίπτει μεταξύ των ημερομηνιών 21 Μαΐου και 20 Ιουνίου. Αυτό το ζώδιο αντιπροσωπεύεται από τα δίδυμα και κυβερνάται από τον Ερμή. Ορισμένα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν περιέργεια, προσαρμοστικότητα, ευελιξία, πνευματώδη και εκφραστικότητα. Οι Δίδυμοι είναι υπέροχοι επικοινωνιακοί. τους αρέσει να μιλάνε. Μερικές φορές μπορεί να είναι απαισιόδοξοι λόγω της δυαδικότητας της φύσης τους. Οι Δίδυμοι κάνουν καλά ταίρια στις σχέσεις με Παρθένο, Ζυγό και Τοξότη.

Οι ημερομηνίες του Καρκίνου είναι 21 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου. Αυτό το ζώδιο αντιπροσωπεύεται από το καβούρι και κυβερνάται από το φεγγάρι. Τα άτομα κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου είναι ευαίσθητα, συμπαθητικά, συναισθηματικά, ρομαντικά, ντροπαλά και τεμπέληδες. Αυτοί οι άνθρωποι παίρνουν τα πάντα προσωπικά γιατί είναι τόσο ευαίσθητοι. Ο Καρκίνος κάνει καλά ταίρια στις σχέσεις με Ιχθύς, Σκορπιό και Υδροχόο.

Εάν έχετε γεννηθεί μεταξύ 23 Ιουλίου και 22 Αυγούστου τότε είστε Λέων. Αυτό το ζώδιο αντιπροσωπεύεται από το λιοντάρι και κυβερνάται από τον ήλιο. Μερικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη δημιουργικότητα, την αισιοδοξία, την πίστη, την αυτοπεποίθηση, τη γενναιοδωρία και την καυχησιολογία. Στους Λέοντες αρέσει να τραβούν την προσοχή όλων. συχνά αγοράζουν πολύ ακριβά αντικείμενα. Τους αρέσει επίσης να διασκεδάζουν. Σπουδαία ταίρια για τον Λέοντα είναι ο Σκορπιός, ο Αιγόκερως και ο Λέων.

Η Παρθένος πέφτει μεταξύ των ημερομηνιών 23 Αυγούστου και 22 Σεπτεμβρίου. Αντιπροσωπεύεται από την παρθένο και κυβερνάται από τον Ερμή. Ορισμένα χαρακτηριστικά είναι η ακρίβεια, η ικανότητα, η λογική, η ευφυΐα και η επιλεκτικότητα. Οι Παρθένοι χρειάζονται πολλή λατρεία και προσοχή. Είναι τελειομανείς και πρέπει να έχουν το σπίτι τους τακτοποιημένο και καθαρό. Ο Παρθένος κάνει καλά ταίρι στις σχέσεις με τους Διδύμους, τους Ιχθύες και τον Ταύρο.

Οι άνθρωποι που είναι Ζυγοί γεννιούνται μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου και 22 Οκτωβρίου. Αυτό το ζώδιο αντιπροσωπεύεται από τη ζυγαριά και κυβερνάται από την Αφροδίτη. Αυτοί οι άνθρωποι είναι συνεργάσιμοι, πειστικοί, κοινωνικοί, αναποφάσιστοι, πιστοί, στοργικοί, προσαρμοστικοί και αφοσιωμένοι. Οι Ζυγοί θέλουν όλοι να λάβουν δίκαιη δικαιοσύνη. Είναι πολύ αξιόπιστοι στις σχέσεις. Ωστόσο, αυτό μερικές φορές τους κάνει κτητικούς. Οι σπουδαίοι αγώνες για τον Ζυγό περιλαμβάνουν τον Υδροχόο, τον Κριό και τον Ταύρο.

Εάν έχετε γεννηθεί μεταξύ 23 Οκτωβρίου και 21 Νοεμβρίου, τότε είστε Σκορπιός. Αυτό το ζώδιο αντιπροσωπεύεται από τον σκορπιό και κυβερνάται από τον Πλούτωνα. Μερικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν παθιασμένο, κίνητρο, πολυμήχανο, έξυπνο, διαισθητικό, μη συμβιβαστικό, ιδιοσυγκρασιακό, καχύποπτο και σαρκαστικό. Τα χρήματα είναι πολύ σημαντικά για αυτούς τους ανθρώπους. Οι Σκορπιοί μπορούν να λένε ένα πράγμα αλλά να σκέφτονται το άλλο, κάτι που τους κάνει σπουδαίους ηθοποιούς. Μεγάλοι αγώνες για τον Σκορπιό περιλαμβάνουν τον Αιγόκερω, τον Λέοντα και τον Ιχθύ.

Ο Τοξότης πέφτει μεταξύ των ημερομηνιών 22 Νοεμβρίου και 21 Δεκεμβρίου. Το ζώδιο αντιπροσωπεύεται από τον τοξότη και κυβερνάται από τον Δία. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ενθουσιώδεις, γενναιόδωροι, ωμά, ανυπόμονοι, αισιόδοξοι, ειλικρινείς και πιστοί. Οι Τοξότες δεν είναι πολύ συναισθηματικοί. Επίσης, θα προσαρμοστούν γρήγορα σε διαφορετικές καταστάσεις. Μερικά καλά ταίρι για αυτούς είναι οι Δίδυμοι, ο Κριός, ο Ταύρος και η Παρθένος.

Οι ημερομηνίες για τον Αιγόκερω είναι 22 Δεκεμβρίου έως 19 Ιανουαρίου. Αυτό το ζώδιο αντιπροσωπεύεται από την κατσίκα και κυβερνάται από τον Κρόνο. Ορισμένα χαρακτηριστικά του Αιγόκερω είναι υπεύθυνα, προσεκτικά, πρακτικά, ντροπαλά και συγκρατημένα. Είναι πολύ πιστοί στην οικογένεια και τους φίλους. Είναι πολύ στοργικοί και ευγενικοί, αλλά αυτό συχνά καταστέλλεται λόγω της ντροπαλότητάς τους. Είναι επίσης πολύ ανασφαλείς για τις ικανότητές τους. Καλά ταίρι για τον Αιγόκερω είναι ο Καρκίνος, ο Λέων, ο Ταύρος και ο Παρθένος.

Ο Υδροχόος πέφτει μεταξύ των ημερομηνιών 20 Ιανουαρίου και 18 Φεβρουαρίου. Αυτό το ζώδιο αντιπροσωπεύεται από τον υδροφόρο και κυβερνάται από τον Ουρανό. Κάποια χαρακτηριστικά είναι ανεξάρτητα, απρόβλεπτα, διανοητικά, γοητευτικά και ειλικρινή. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι πολύ κοινωνικοί και προτιμούν να είναι μόνοι τους. Ωστόσο, μπορούν να διασκεδάσουν εύκολα. Καλά ταίρι για τον Υδροχόο είναι ο Κριός, ο Δίδυμος και ο Ζυγός.

Οι άνθρωποι που είναι Ιχθύες γεννιούνται μεταξύ 19 Φεβρουαρίου και 19 Μαρτίου. Το ζώδιο αντιπροσωπεύεται από το ψάρι και κυβερνάται από τον Ποσειδώνα. Μερικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν συμπονετικό, ονειροπόλο, καλλιτεχνικό, ανεξάρτητο, ευαίσθητο, στοργικό, μη πρακτικό και συνεσταλμένο. Μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε διαφορετικές καταστάσεις και μπορούν να χειριστούν πολλές διαφορετικές εργασίες ταυτόχρονα. Οι καλοί αγώνες για σχέσεις περιλαμβάνουν Υδροχόο, Καρκίνο και Σκορπιό.

Αυτά τα δώδεκα ζώδια μπορούν εύκολα να εξηγήσουν γιατί οι άνθρωποι είναι όπως είναι και γιατί κάνουν ορισμένα πράγματα. Τα ζώδια μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν στις σχέσεις. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί πολλές σχέσεις δεν λειτουργούν και γιατί άλλες.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *