Αστρολογία και Φύλο και-ή Σεξουαλική Ρευστότητα

Οι κόρες μου ήρθαν στο σπίτι πρόσφατα με το dvd Η Hedwig and the Angry Inch, ένα γεμάτο ψυχή τρανσέξουαλ πανκ ροκ μιούζικαλ, σε σκηνοθεσία και πρωταγωνιστή τον λαμπρό Τζον Κάμερον Μίτσελ. Ξεκίνησε ως επιτυχία εκτός Μπρόντγουεϊ, αλλά δεν το είχα ακούσει. Αμέσως σκέφτηκα ότι ο Yitzhak, ο δεύτερος σύζυγος της Hedwig και η τραγουδίστρια, ήταν τόσο ζεστός – μου θύμισε μερικούς άντρες που με έχουν γοητεύσει, μαζεύτηκαν σε έναν.

Έτσι, όταν ο γιος μου άνοιξε το dvd player σήμερα το πρωί και άρχισαν να παίζουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ταινίας, κόλλησα και μετά έπρεπε να γελάσω όταν έμαθα ότι ο ηθοποιός που έπαιζε τον Yitzhak ήταν γυναίκα. Με κορόιδεψαν (είχα κάθε λογής ή λογικούς λόγους για τους οποίους η φωνή του ήταν γυναικεία!).

Υπάρχουν πολλοί όροι που διατυπώνονται αυτές τις μέρες, τους οποίους θεωρώ ως μια προσπάθεια να ξεπεράσω την αυστηρή δυαδικότητα και την πόλωση αρσενικού και θηλυκού. Άλλωστε, είμαστε αιώνιες ψυχές που έχουν ανατεθεί προσωρινά σε ένα σώμα και υποψιάζομαι ότι οι πολλές παραλλαγές σε ένα θέμα ήταν πάντα μαζί μας, μαζί με την πάντα παρούσα αυστηρή επισήμανση, καθορισμό και καθορισμό του φύλου και των σεξουαλικών ρόλων.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το σκέφτονται πολύ γιατί γι’ αυτούς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και ξεκάθαρα. Και μετά για κάποιους όχι και τόσο. Τόσο το φύλο όσο και ο σεξουαλικός προσανατολισμός βρίσκονται σε μια συνέχεια ακόμα κι αν το μεγαλύτερο μέρος από εμάς εμπίπτει στη μέση καμπύλη καμπάνας. Και, μπορεί κανείς να έλκεται από έναν συγκεκριμένο τύπο, αλλά όχι σεξουαλικά. Ή, όπως συμβαίνει με την πιο πρόσφατη έννοια του πανσεξουαλικού, η ρομαντική έλξη μπορεί να συμβεί με οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Η ποικιλομορφία των ταξινομήσεων αυξάνεται!

Είναι όλα πολύ περίπλοκα, και η εξέταση της αστρολογίας αυτού είναι εξίσου περίπλοκη, αφού προφανώς πρέπει να λάβει κανείς πρώτα τη δυναμική ολόκληρου του χάρτη. Ωστόσο, μέσα από το έργο του Jeffrey Wolf Green και άλλων, έχω δει τις ακόλουθες έννοιες να ισχύουν:

Ο πρόσφατος διακόπτης φύλου μπορεί να υποδεικνύεται με τον Πλούτωνα ή τους σεληνιακούς κόμβους στον άξονα 4ου / 10ου οίκου. Αυτό συσχετίζεται με κάποιο συναισθηματικό αποπροσανατολισμό εάν (από μια προοπτική της προηγούμενης ζωής) η αλλαγή είναι πολύ πρόσφατη. Η Barbara Hand Clow αναφέρει επίσης τη σύνοδο Άρη / Αφροδίτης.

Για γενικά θέματα ομοφυλόφιλων/αμφιφυλόφιλων, ο άξονας Σκορπιού/Ταύρου εμπλέκεται πάντα με κάποιο τρόπο, ιδιαίτερα εάν αφορά τον Πλούτωνα, τον Άρη, την Αφροδίτη ή τον Χείρωνα. Αλλά, υπάρχει επίσης σχεδόν πάντα μια ισχυρή υπογραφή Δίδυμου, Λέοντα ή Υδροχόου, όπως η Αφροδίτη στους Διδύμους στον 8ο οίκο ή ο Άρης στο τετράγωνο του Υδροχόου στον Πλούτωνα. Με τη σύνοδο Άρη/Αφροδίτη, έχω παρατηρήσει μια συχνή συσχέτιση με τη φάση του βαλσαμικού αλλά όχι τη νέα φάση.

Ο Ιχθύς είναι συχνά μια συσχετισμένη υπογραφή, η οποία μπορεί να προσφέρει την ικανότητα να είναι αρκετά ανοιχτός και χωρίς όρια όταν αντιμετωπίζει τους πιο μοναδικούς και διαφορετικούς προσανατολισμούς. Βλέπω συχνά τον Άρη ή κάποιον άλλο ισχυρό Ιχθύ όταν μελετά χάρτες ειδικά του ίδιου φύλου.

Και μετά υπάρχει η ενδιαφέρουσα σύνδεση Παρθένου που εμφανίζεται με τρανσέξουαλ ή τρανσέξουαλ περιπτώσεις, η οποία θα προσέφερε την ικανότητα να τελειοποιήσει και να βελτιώσει αυτό που υπάρχει.

Αν άφηνα τον εαυτό μου να ξεπεράσει εντελώς τα εμπόδια της προετοιμασίας, πιθανότατα θα αποκαλούσα τον εαυτό μου πανσεξουαλικό, καθώς κάποια στιγμή βρήκα τον εαυτό μου να έλκεται έντονα από κάποιον σχεδόν σε κάθε κατηγορία που υπάρχει. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω ή θα ενεργήσω σύμφωνα με αυτές τις επιθυμίες, απλώς ανοίγει το μυαλό μου στο πόσο ρευστή είναι όλη αυτή η περιοχή της ανθρωπότητάς μας.

Υπάρχει επίσης μια διαφορά μεταξύ της σεξουαλικής έλξης και του ερωτευμένου. Μπορεί να μην είναι όλοι προσηλωμένοι σε αυτό, αλλά είναι κάτι που η Αφροδίτη μου στον Ταύρο (τρίτος οίκος) απέναντι από τον Κρόνο στον Σκορπιό (ρετρό στον 9ο) γνωρίζει πολύ καλά. Ένα μάθημα για έναν Ταύρο Αφροδίτη είναι πέρα ​​από το φυσικό…αλλά από φυσική άποψη ένας συγκεκριμένος τύπος με τρελαίνει…σωματική ανδρόγυνη (κάποιος που έχει και αρσενικά και θηλυκά χαρακτηριστικά – βάζω Johnny Depp ή David Bowie σε αυτήν την κατηγορία ως παράδειγμα) και περιλαμβάνει πολλή ασάφεια και ποικιλομορφία. Το θέμα των Διδύμων στο διάγραμμά μου περιλαμβάνει την Αφροδίτη στον Ταύρο στον τρίτο οίκο, έναν Ήλιο Δίδυμο, τον Ερμή και τον Νότιο κόμβο, που σε ορισμένα συστήματα οίκων πέφτει στον 4ο, σε άλλα το 5ο (Λέοντας) που έχει επίσης το τρίγωνο του Ποσειδώνα στον Καρκίνο Άρη ( Ιχθείς) στον 8ο οίκο – για να μην ξεχνάμε τον Σκορπιό Κρόνο. Το ανερχόμενο ζώδιό μου είναι ο Υδροχόος.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *