Αναθεώρηση του Xbox One S Μελλοντικές τιμές και πληροφορίες

Η Microsoft έφτιαξε ένα νέο Xbox, απλώς δεν είναι σε καμία περίπτωση καινούργιο. ο X Κουτί 1 S είναι μια αναβάθμιση 0,5 στο τρέχον Xbox One, αντί του διαδόχου του. Όπως και να έχει, μην ξεγελαστείτε στη διαίσθηση, είναι παρόμοια υποστήριξη, καθώς αυτό έχει πολλά πράγματα που δεν είχε ο προηγούμενος.

Ενώ το Xbox One S είναι στην πραγματικότητα η ίδια κονσόλα που κυκλοφόρησε η Microsoft το 2013, υπήρξαν αξιοσημείωτες αλλαγές. Είναι πολύ πιο λείο και όμορφο, αλλάζοντας ορισμένα από τα προηγούμενα θέματα στυλ. Περιλαμβάνει επιπλέον 4K και υψηλό δυναμικό εύρος (HDR), που σημαίνει ότι τα παιχνίδια και τα βίντεό σας μπορούν να επωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότερο από τις πιο πρόσφατες τηλεοράσεις.

Δεν προσφέρει τεράστια αλλαγή από την πλευρά των γραφικών. Ούτε επωφελείται από τη σημαντική ενίσχυση της ιπποδύναμης του Xbox επόμενης γενιάς, με την κωδική ονομασία Project Scorpio. Όπως και να έχει, αυτό που διαθέτει μπορεί να το κάνει την κορυφαία κονσόλα παιχνιδιών του 2016: είναι η πιο προσιτή συσκευή αναπαραγωγής UHD Blu-ray που διατίθεται. Το Xbox One S είναι η μόνη κονσόλα που παίζει 4K Blu-ray.

Αυτό θα μπορούσε να κάνει το Xbox One S μια εκπληκτική επιτυχία στους θαυμαστές των ταινιών σε ένα οικονομικό σχέδιο, οι οποίοι αναζητούν μια μέτρια προσέγγιση για να απολαύσουν περιεχόμενο 4K. Θα μπορούσε επίσης να αυξήσει τις πωλήσεις 4K Blu-ray, όπως έκανε το Sony PS3 με το τυπικό Blu-ray. Εξάλλου, ένα πραγματικά όχι και πολύ κακό πρόγραμμα αναπαραγωγής UHD Blu-ray. Σχεδιασμός: Επιτέλους, υπάρχει η σχεδίαση του Xbox One S. Το αγαπάμε με όχι πολλές ατέλειες που αξίζει να συζητήσουμε. Πάνω απ’ όλα, αυτή η νέα υποστήριξη μειώνεται χωρίς αμφιβολία, με 40% μικρότερη μορφή που σίγουρα λειτουργεί καλύτερα όσον αφορά τη θέση της συσκευής και την εσωτερική εκκένωση θερμότητας. Ωστόσο, αυτό που είναι πραγματικά σοκαριστικό σε αυτήν την πολύ μικρότερη νέα φόρμα είναι ο τρόπος με τον οποίο η Microsoft όχι απλώς συρρίκνωση του Xbox με την έκδοση One S, αλλά κατάλαβε επιπλέον πώς να συσκευάσει τόσο ένα εσωτερικό τροφοδοτικό όσο και έναν σκληρό δίσκο 2 TB σε αυτόν τον μικρό χώρο.

Αυτό είναι σίγουρα ένα σημαντικό επίτευγμα και τα άλλα μικρότερα στοιχεία σχεδίασης, όπως ένας πιο συμπαγής ανεμιστήρας, πλευρές με πόρους για ευκολότερη διαφυγή θερμότητας, όλα βοηθούν τη νέα εμφάνιση δροσερή, παρά αυτά τα χαρακτηριστικά συμπίεσης στη σχεδίασή της.

Επίσης, το εξωτερικό σώμα του One S είναι κάτι που μας αρέσει. Προς το παρόν υπάρχουν δύο φυσικά κουμπιά για τη λειτουργία τροφοδοσίας και εξαγωγής του νέου One S. Αυτά είναι σίγουρα ανώτερα από την έκδοση χωρητικής αφής στο προηγούμενο Xbox One, κυρίως υπό το φως του γεγονότος ότι είναι πολύ πιο ανθεκτικά να τα αγγίξετε κατά λάθος ενώ χρησιμοποιείτε την κονσόλα. Επιπλέον, το νέο Xbox One S συνοδεύει ένα blaster υπερύθρων κατά μήκος της πρόσοψής του, το οποίο λαμβάνει υπόψη την απομακρυσμένη διασύνδεση και στη συνέχεια την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση άλλων εξωτερικών συσκευών όπως η τηλεόραση 4K, ο συλλέκτης AV ή το δορυφορικό κουτί.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

  • Μικρότερο από το Xbox One

  • Αναβάθμιση παιχνιδιού 4K

  • Είναι ένα φτηνό UHD Blu-ray player

  • Συμβατό με HDR

  • Βελτιωμένο χειριστήριο με λαβή

Μειονεκτήματα:

Δεν είναι εγγενές 4K στα παιχνίδια

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *