Αναγεννώντας τα πάθη μας, Ο Μήνας του Σκορπιού 2015

Ο Ζωδιακός Μήνας Μπροστά Αναγεννώντας τα πάθη μας

Τι μπορούμε να περιμένουμε όλοι από την πρόβλεψη του πλανητικού μας ουρανού, 23 Οκτωβρίου έως 22 Νοεμβρίου.

Αξιοποιώντας στο έπακρο τον κύκλο μας στον Σκορπιό

Το φθινόπωρο του 2015 συνεχίζεται καθώς ο Σκορπιός μας φέρνει τώρα στην ένταση της σεζόν, πέφτοντας χωρίς δισταγμό στο βάθος αυτού που τελικά φέρνει η μεταμόρφωση. Καθώς ο Ήλιος μας ταξιδεύει με τον Αετό/Σκορπιό, μας ευνοείται να ξεκινήσουμε ξανά όπου κι αν περνάει στην προσωπική μας ζωή. Μόλις φτάσουμε στη Νέα Σελήνη μας στον Σκορπιό στις 11 Νοεμβρίου, θα είμαστε σε πλήρη κίνηση προς τα εμπρός αυτών των αιτημάτων.

Ο συνειδητός στόχος του Σκορπιού για δύναμη που συνοδεύεται καλύτερα από τον αυτοέλεγχο και την καταστολή. Η ελεύθερη βούλησή τους μπορεί να επιλέξει από το να είναι διεισδυτικοί ή αδίστακτοι. Έντονη ή φανατική? ισχυρή θέληση ή στάσιμο? επιφυλακτική ή ύποπτη? παθιασμένος ή σωματικός? κτητικός ή ζηλιάρης? και θαρραλέος ή φοβισμένος. Κάθε χρόνο ο Ήλιος επισκέπτεται τον Σκορπιό, αυτές οι ιδιότητες έκφρασης γίνονται το επίκεντρο της συλλογικής συνείδησης, καθοδηγώντας την ενέργεια που διοχετεύει το κβαντικό μας σύμπαν για να αφομοιώσει η ελεύθερη βούλησή μας στο τώρα μας από το «Όπως Πάνω, Τόσο Κάτω».

Ο πλανήτης που είναι υπεύθυνος για τον Σκορπιό είναι ο Πλούτωνας, ο οποίος είναι ο Μετασχηματιστής πίσω από όλες τις μεγαλύτερες εικόνες και το πλήρες πεδίο της ζωής, του πλούτου, της σεξουαλικότητας, του άπειρου, καθώς και των αναγεννητικών δυνάμεων εντός του Ζωδιακού καθώς ταξιδεύει στους κύκλους του. Επιφέροντας εξίσου βαθιές αλλαγές σε κάθε δεδομένο ζώδιο κατά τη διάρκεια του κυμαινόμενου ελλειπτικού κύκλου 14 έως 20 ετών, αυτός ο πλανήτης φέρνει επίσης γενετικές επιρροές στην αστρολογική μας προοπτική. Γνωστό ως το αληθινό ζώδιο του θανάτου και της αναγέννησης του Ζωδιακού, η ενέργεια του Σκορπιού είναι πανίσχυρη στην εμπειρία, αρκεί η καλλιέργεια της συγχώρεσης και η σωστή κατεύθυνση της φιλοδοξίας να είναι συνήθης μέσα στην εσκεμμένη ενέργεια της ψυχής.

Πού εύχεται το Ηλιακό σας Ζώδιο να αναγεννήσετε τα πάθη σας;

ΚΡΙΟΣ: Αναγέννηση/Αλλαγή όπου Μεταμορφώνομαι

ΤΑΥΡΟΣ: Συνεργασίες όπου έχω σχέση

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνήθειες/Ρουτίνες/Υγεία όπου υπηρετώ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δημιουργικότητα/Παιδιά/Ερωτικές Υποθέσεις όπου Δημιουργώ

ΛΕΩΝ: Σπίτι/Οικογένεια/Περιβάλλοντα όπου Φροντίζω

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκέψη/Νοοτροπίες όπου Επικοινωνώ

ΖΥΓΟΣ: Κερδίζω δύναμη/αξίες με αυτά που έχω

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσεγγίσεις/Πρώτες εντυπώσεις με το ποιος είμαι

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εσωτερική εργασία/Υποσυνείδητη μελέτη όπου επεξεργάζομαι

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ελπίδες/Όνειρα/Ευχές όπου Κοινωνικοποιώ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καριέρα/Δημόσια ζωή όπου δομώ

ΙΧΘΥΕΣ: Τριτοβάθμια Εκπαίδευση/Ταξίδι/Ανάπτυξη όπου πιστεύω

Ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό 23 Οκτωβρίου

Λάμψτε το φως κατά την αναγέννηση

Καθώς ο Ήλιος μας μπαίνει στον Σκορπιό φέτος, καλούμαστε σε μια νέα μάθηση που είναι σε θέση να αναγεννήσει αυτό που θεωρούμε αληθινό στις πεποιθήσεις μας. Υπήρξε τόση ενεργειακή απελευθέρωση και έκκληση για θεραπεία από τότε που ο Ήλιος μας ήταν στον Σκορπιό το 2014. Είναι καιρός να τιμήσουμε την επανεξέταση των φιλοσοφιών που κρατούσαμε για πάρα πολύ καιρό, ώστε να μπορέσουμε όλοι να ξυπνήσουμε σε ένα νέο πάθος που μας επιτρέπει να αναπτυχθούμε και να εξελιχθούμε σωστά τον επόμενο χρόνο.

Ο χρόνος του Ήλιου μας στον Σκορπιό μας ζητά εξίσου να αγγίξουμε τη βάση με τη δύναμη της ψυχής μας να ταυτιστεί με τις επιθυμίες της. Αυτή είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να διερευνήσουμε, να εξαλείψουμε, να καταστρέψουμε και να αναγεννήσουμε οτιδήποτε δεν χρειαζόμαστε πλέον από το κομμάτι της ζωής του Σκορπιού, ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε όπως μας επιθυμεί η εξέλιξη στις μεταμορφωτικές μας εμπειρίες. Ο Ανάδρομος Ποσειδώνας στους Ιχθύς θεραπεύει τις αλλαγές που φέρνει ο Σκορπιός γύρω από τις 30 Οκτωβρίου, ενώ ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ευνοεί μια ευχάριστη αναγέννηση στις 6 Νοεμβρίου για να επιτρέψει στις αλλαγές του Σκορπιού να κινηθούν αρμονικά. Μέχρι να μιλήσουν αυτές οι ενέργειες με τον Δία στην Παρθένο στις 10 Νοεμβρίου, θα λάβουμε τις αναγεννητικές πεποιθήσεις μας πάνω στις οποίες εργαζόμασταν και θα παρατηρήσουμε ότι έχουν όντως εξελιχθεί σε νέες φιλοσοφίες για το ύψιστο καλό μας. Ο Ερμής στον Σκορπιό μας βοηθάει πολύ να επιτρέψουμε ακόμη περισσότερες αλλαγές για να επαναπροσδιορίσουμε τη σκέψη μας γύρω από τις 17 Νοεμβρίου.

Ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό 02 Νοεμβρίου. Τοξότης 20 Νοεμβρίου

Πού ξεδιπλώνονται οι επικοινωνίες και η αλλαγή

Ο Αγγελιοφόρος μας Ερμής πιάνει χρόνο με τρία ζώδια κάτω από τη διέλευση του Ήλιου μας μέσω του Σκορπιού. Η Σκιά του από το Ανάδρομο πέρασμά του στον Ζυγό τελειώνει καθώς ξεκινά ο Ζωδιακός μήνας, αναζητώντας μεθόδους έκφρασης ακριβείας μέχρι να μπει στον Σκορπιό στις 2 Νοεμβρίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της 20ής Νοεμβρίου, οι ικανότητες να διερευνήσουμε, να γίνουμε ευρηματικοί, να παραμείνουν θετικές καθώς και οι διπλωματικές ικανότητες θα διεισδύσουν έντονα από τον Σκορπιό για να προωθήσουμε τις απαραίτητες αλλαγές.

Μόλις βρεθεί στον Τοξότη μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, ο Ερμής ταξιδεύει με τον Τοξότη για να πυροδοτήσει ανεξάρτητες, ευέλικτες και φιλόδοξες νοοτροπίες, ακόμη και όταν θα συναντήσει τον Κρόνο στις 24 Νοεμβρίου ζητώντας μας να το επιβραδύνουμε και να γίνουμε μεθοδικοί. Θα διαπιστώσουμε ότι οι υπεύθυνες αλλαγές υπαινίσσονται από τον Τοξότη, ζητώντας από εμάς να τιμήσουμε τα βαθύτερα πνευματικά μηνύματα που φέρνουν προς εμάς. Επίμονες, νηφάλιοι, φιλομαθείς και στοχαστικές εμπειρίες αναμένονται να ξεδιπλωθούν από εκεί που ο Τοξότης σκοπεύει να επεκτείνει τη ζωή μας καθ’ όλη τη διάρκεια της 9ης Δεκεμβρίου.

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό 07 Νοεμβρίου

Όπου ευθυγραμμίζονται η αρμονία και η κατανόηση

Ο ιδεαλιστικός πλανήτης μας εγκαθίσταται στο σπίτι του στον Ζυγό μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου. Μετά από όλες τις αλλαγές στα τέλη του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου στο The Scales, αυτή θα είναι μια υπέροχη στιγμή για να ανακαλύψουμε ότι η ειρηνική, ήπια και εύκολα εκφραζόμενη ενέργεια μας προωθεί επίσημα σε αυτόν τον τομέα της ζωής μας. Θυμηθείτε να λάβετε υπόψη ό,τι μπορεί να απλοποιηθεί, να αναλογιστεί και να δοθεί η γνήσια αξία που του αξίζει οπουδήποτε ζει συγκεκριμένα ο Ζυγός στις Zodiac Pies μας.

Η υπευθυνότητα μπαίνει στο παιχνίδι μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, καθώς η Αφροδίτη συνομιλεί με τον Κρόνο στον Τοξότη, διασφαλίζοντας ότι αυτό που είναι πραγματικά ειλικρινές αυξάνεται σε σταθερά κέρδη μεταξύ αυτών των δύο τομέων της ζωής μας. Περισσότερη μεταμορφωτική ενέργεια επιδιώκει να συνεργαστεί μαζί μας καθώς η Αφροδίτη μιλάει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 20/21 Νοεμβρίου καθώς έντονες στοργές επικοινωνούν μεταξύ Ζυγού και Αιγόκερω για να αιχμαλωτίσουν και την πλήρη συναισθηματική μας προσοχή.

Ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό στις 12 Νοεμβρίου

Όπου ευδοκιμούν τα κίνητρα και οι επιθυμίες

Ο πρωτοποριακός πλανήτης μας οδηγεί την ολοκλήρωση της δράσης εντός του The Scales για το υπόλοιπο του 2015 έως τις 3 Ιανουαρίου 2016. Με όλα αυτά που φέρνει η Αφροδίτη για επανευθυγράμμιση εδώ μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, ο Άρης πραγματοποιεί τις επιθυμίες μας να βελτιώσουμε αυτόν τον τομέα της ζωής μας ακόμη περισσότερο χωρίς κανένα δισταγμό. Καθώς οι δυνάμεις μας για αντιδράσεις και συμβιβασμούς διεγείρονται δυναμικά, υπάρχει μια χαλαρή και καλά ρυθμισμένη ενέργεια που προάγει τη συνεργασία.

Η 23η Νοεμβρίου βρίσκει τον Άρη να μιλά με αυτοδύναμους και θαρραλέους τόνους στον Κρόνο στον Τοξότη, ρυθμίζοντας με λίγο πιο σκληρή δουλειά, αυτό που η Αφροδίτη εμπνεύστηκε εδώ μόλις 10 μέρες πριν. Η 6η Δεκεμβρίου καλεί τις ενέργειες προς τα εμπρός για να εντείνει πλήρως αυτό που η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας καταλάβαιναν προηγουμένως στα τέλη Νοεμβρίου, καθώς περισσότερη περιπέτεια και αυτοπεποίθηση εξασφαλίζουν αληθινή δύναμη και αλληλεγγύη που θα διαμορφωθεί μεταξύ Ζυγού και Πλούτωνα. 10 Δεκεμβρίου Ο Άρης εναντιώνεται στον Ουρανό στον Κριό, διεγείροντας ατρόμητους, ισχυρούς και δυνατούς τόνους για να μας κρατήσει σε εγρήγορση για το τι μπορεί να εφευρεθεί και να εμπνευστεί σε αυτή την πολικότητα, οι στίχοι προσελκύουν βίαιες, ανισόρροπες, καταστροφικές ή αποφασιστικές αντιδράσεις για να ξεδιπλωθούν.

Ο Ποσειδώνας πηγαίνει απευθείας στους Ιχθείς στις 18 Νοεμβρίου

Όπου η υποσυνείδητη θεραπεία επιστρέφει στη συνειδητή δράση

Ο μυστικός πλανήτης μας βρίσκεται στο ετήσιο ανάδρομο πέρασμά του από τις 12 Ιουνίου, την τέταρτη από τις πολλές ευκαιρίες στους Ιχθύς που θα μας ζητήσουν επανεξέταση και επανεκτίμηση καθ’ όλη τη διάρκεια του 2026. Οι ανάδρομοι εξωτερικοί πλανήτη δεν είναι ποτέ τόσο έντονοι όσο οι κύκλοι ανάκλασης εσωτερικών πλανητών όπως ο Ερμής. Αφροδίτη και Άρης. Παρόλα αυτά, μας ζητήθηκε να επανεξετάσουμε προσεκτικά σε ένα λεπτό επίπεδο τι σημαίνει πραγματικά για εμάς η περιοχή της ζωής των Ιχθύων. Όπου τα Ψάρια κολυμπούν στη Zodiac Pie μας δείχνει ακριβώς πού ζητήθηκε αυτή η ανάκληση. Εάν υπάρχουν ψέματα ή απροσεξία σε αυτόν τον τομέα της ζωής, αυτά σας ζητούν να τα καθαρίσετε και να τα απελευθερώσετε.

Αυτή η τρέχουσα εποχή του Ποσειδώνα στους Ιχθείς που ξεκίνησε στις 3 Φεβρουαρίου 2012 συνεχίζει να ζητά από τη συλλογική συνείδηση ​​να ανταποκρίνεται σε μυστικιστικές ιδέες, μαζικά συναισθήματα και να ακούσει το κάλεσμα του πόνου της ανθρωπότητας. Υπάρχει μια μεγάλη δύναμη σε οποιοδήποτε από τα δάχτυλά μας να κατανοήσουμε, να βοηθήσουμε και να μεταμορφώσουμε αυτό που βλέπουμε στη θλίψη. Αυτό απαιτεί χρόνο στις σύγχρονες καθημερινές μας ρουτίνες για να θυμηθούμε ότι στην πραγματικότητα έχουμε περισσότερη αποτελεσματικότητα όταν επιβραδύνουμε, ακούμε και ακινητοποιούμαστε. Καθώς αναγνωρίζουμε ότι η παθητικότητα δεν είναι αντιπαραγωγική -αλλά μια πραγματικά απαραίτητη πρακτική για να διευρύνουμε την τρέχουσα συνείδησή μας- μπορούμε να απολαύσουμε την καλοσύνη μιας τηλεπαθητικής στιγμής, καθώς και να απολαύσουμε το ταξίδι του πώς οι αισθητικές πνευματικές συνήθειες μόνο φωτίζουν και διευρύνουν τη χαρά μας στην πορεία.

Ποια είναι τα πάθη σου? Είθε να ξαναδείτε τα θαύματα του πώς προορίζονται απολύτως να τροφοδοτήσουν την πηγή ενέργειας σας με θεϊκά δώρα για ό,τι είναι στην προσωπική διαδικασία αναγέννησης για εσάς τον Ζωδιακό Μήνα που ακολουθεί.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *