Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό μπορεί να προκαλέσει καταστροφή στη ζωή μας. Αυτό συμβαίνει επειδή ο πλανήτης μπαίνει για να αντιστραφεί και έχει ένα είδος προσέγγισης στάσης εκκίνησης προς τη γη. Δεν είναι μόνο ο πλανήτης γη που επηρεάζεται από αυτό αλλά πιο συγκεκριμένα εκείνοι με Κριό, Ζυγό, Διδύμους, Παρθένο στα ζώδια τους.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να παρακολουθείτε τα πράγματα και να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας είναι υγιής. Εάν στέλνετε μηνύματα και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ελέγξτε τα ξανά και ότι πηγαίνουν στα σωστά άτομα. Τώρα έχετε επίγνωση αυτής της κατάστασης και έτσι μπορείτε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα πράγματά σας από την επιρροή του Ανάδρομου Ερμή.

Οι σκέψεις σας θα μπορούσαν επίσης να επηρεαστούν από τον Ερμή που είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και των ταξιδιών. Πρέπει να σκεφτείτε μερικές από τις δυσλειτουργίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν όλεθρο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη στιγμή για να λάβετε σημαντικές αποφάσεις ή οικονομικές δεσμεύσεις. Είναι καιρός να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και προσεκτικοί λόγω της επιρροής του Ανάδρομου Ερμή.

Εάν σκέφτεστε να ταξιδέψετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε καλή ασφάλιση καθώς τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά. Εξακολουθούμε να έχουμε την επιρροή του Covid και τώρα του Ανάδρομου Ερμή και επομένως είναι συνετό να είμαστε προσεκτικοί. Όπου ο Ερμής είναι συνήθως για αποτελεσματική επικοινωνία, αυτό μπορεί εύκολα να καταρρεύσει. Σημαίνει ότι τα γράμματα θα μπορούσαν να χαθούν και τα έγγραφα μπορεί να χαθούν και ακόμη και οι συγγραφείς θα μπορούσαν να μπλοκάρουν τους συγγραφείς.

Πολλοί πλανήτες μπαίνουν σε ανάδρομο αν και ο Ερμής είναι αυτός που είναι πιο γνωστός για την επιρροή στη ζωή μας. Μπορείς όμως να προετοιμαστείς και να αλλάξεις τα πράγματα και να θυμάσαι ότι δεν είναι η κατάσταση αλλά ο τρόπος που αντιδράς στην κατάσταση που κάνει τη διαφορά.

Μπορεί να σας φανεί χρήσιμο να κάνετε κάποια εργασία ψυχικής προστασίας κατά τη διάρκεια του Ανάδρομου Ερμή, καθώς αυτό μπορεί να είναι αποτελεσματικό. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι ψυχικής προστασίας και ο τρόπος που εργάζομαι είναι μέσω διαλογισμού και οπτικοποίησης. Μπαίνω σε μια διαμεσολαβητική κατάσταση του νου όπου είμαι εντελώς χαλαρός και το μυαλό μου είναι καθαρό από ακαταστασία. Στη συνέχεια δημιουργώ ένα αυγό γύρω από το σώμα μου ξεκινώντας από τα δάχτυλα των ποδιών μου μέχρι την κορυφή του κεφαλιού μου.

Στη συνέχεια τοποθετώ αγγέλους γύρω από το αυγό προστατεύοντας διάφορες πτυχές της ζωής μου. Συγκεκριμένα με τον Ερμή Ανάδρομο θα χρησιμοποιήσω τον Αρχάγγελο Ραφαήλ που είναι ο άγγελος του ταξιδιού. Θα χρησιμοποιούσα επίσης τον Αρχάγγελο Μιχαήλ που είναι ο πιο ισχυρός προστάτης και πιο κοντά στον θεό. Αυτοί οι άγγελοι θα φιλτράρουν ό,τι μπαίνει στο χώρο μου και αν δεν είναι καλή ενέργεια, οι άγγελοι δεν θα τους αφήσουν να μπουν.

Μπορείτε επίσης να φορέσετε ένα μαύρο γιλέκο που είναι ένα χρώμα που προστατεύει την ενέργεια γύρω σας, αυτό μπορεί να είναι δύσκολο αν είναι ζεστό. Κατά μία έννοια η διαίσθησή σας θα σας καθοδηγήσει σε αυτό που πρέπει να κάνετε, αλλά να προσέχετε τα αυτοκίνητα, τις μετακινήσεις, τα κλειδιά, τη συνάντηση νέων ανθρώπων. Πρέπει να ανοίξετε την επίγνωσή σας και να φροντίσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτήν την περίοδο προς όφελός σας. Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε το χάος στη ζωή σας καθώς προετοιμάζεστε για την επιρροή του Ανάδρομου Ερμή.

Προσπαθήστε να είστε δημιουργικοί στη σκέψη σας και μερικές φορές αυτά τα πράγματα είναι ο καταλύτης για να εισαχθεί κάτι νέο στη ζωή σας. Μπορεί να μην έχετε σκεφτεί ποτέ τον διαλογισμό ή την ψυχική προστασία και όμως αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε είδους προστασία και όχι μόνο για ψυχική ενέργεια. Θα μπορούσατε να ενημερώσετε πράγματα που διαφορετικά θα έφευγες και να βρεις ότι περνάς πολύ παραγωγικά.

Διατηρήστε την ηλιόλουστη πλευρά σας προς τα πάνω, να είστε αισιόδοξοι και αποφασιστικοί και θα περάσετε αυτή τη φάση χωρίς μεγάλη αναστάτωση. Εάν το δείτε ως πρόκληση και αναλάβετε τη ζωή σας, τότε πιθανότατα θα επιβιώσετε αυτήν την περίοδο χωρίς πολλά προβλήματα. Εάν αναλάβετε δράση, τότε θα μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή σας με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Κατά τη διάρκεια αυτού του Ανάδρομου Ερμή, πολλοί Δίδυμοι θα βιώσουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους και θα πρέπει να είναι πολύ ευέλικτοι για να ανταποκριθούν σε αυτές τις αλλαγές. Θα είναι μια στιγμή που οι Διδύμοι θα χρειαστεί να προσαρμοστούν σε κάτι νέο στη ζωή τους. Αυτά είναι καλά νέα, πιστεύω ότι θα μπορούσε να σημαίνει πρόοδο εάν ανταποκριθούν με τον σωστό τρόπο.

Ο Κριός θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στην επικοινωνία, για τις οποίες συνήθως αποδοκιμάζονται και οι άνθρωποι βασίζονται σε αυτές για την αποτελεσματικότητά τους.

Οι Ζυγοί έχουν να κάνουν με την ισορροπία και την αρμονία και μπορεί να αισθάνονται ότι δεν έχουν ισορροπία ή για λίγο. Μπορεί να βρουν τον διαλογισμό και η οπτικοποίηση της ισορροπίας μπορεί να τους βοηθήσει να επανέλθουν στο σωστό δρόμο.

Οι ζωές των Παρθένων μπορεί να διαταραχθούν με καθυστερήσεις, ζητήματα επικοινωνίας και περασμένα ζητήματα που χρειάζονται ακόμα δουλειά. Θα μπορούσαν να μπερδέψουν τις ημερομηνίες όταν πρόκειται για ραντεβού και να βρεθούν να περιμένουν περισσότερο για πράγματα.

About admin

Check Also

Διασκεδαστικά γεγονότα για τον καφέ

Είτε αγαπάς τον καφέ είτε τον μισείς. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν το τσάι. Ωστόσο, ο καφές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.