Ανάδρομη Αφροδίτη – Χρήματα, Αγάπη και Ευτυχία

Η Αφροδίτη κυβερνά τα χρήματά σας, τις σχέσεις σας και πάνω απ’ όλα αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους. Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια μιας ανάδρομης Αφροδίτης είναι να σκεφτείτε προσεκτικά τι σας κάνει ευτυχισμένους, τι φέρνει αγάπη και χαρά στη ζωή σας.

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε ημιτελή δουλειά έχετε σχετικά με τα οικονομικά και τις σχέσεις. Για παράδειγμα, μπορεί να καταλήξετε σε ένα νέο σχέδιο για να ξεφορτωθείτε το χρέος, μπορεί να βρίσκεστε σε μια ανθυγιεινή επιχειρηματική συνεργασία που πρέπει να επαναπροσδιοριστεί ή να τερματιστεί, μπορεί να έχετε μια υπέροχη νέα επιχειρηματική ιδέα που χρειάζεται περισσότερο σχεδιασμό και δομή για να μπορέσετε προχωρώ.

Στις σχέσεις σας, άτομα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν στη ζωή σας, ώστε να μπορέσετε να επιλύσετε οποιαδήποτε ημιτελή δουλειά που μπορεί να σας εμποδίσει να συνεχίσετε τη ζωή σας. Έχετε μάθει τα μαθήματα που σχετίζονται με αυτή τη σχέση; Εάν αντιμετωπίζετε προκλήσεις σε μια σχέση, αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για μια συμφιλίωση.

Η ανάδρομη Αφροδίτη τείνει να επιβραδύνει οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα και αγάπη δίνοντάς σας αρκετό χρόνο για να σκεφτείτε τα πράγματα και να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα πιο καθαρά.

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω, είναι πιθανό να επικεντρωθεί στα χρήματα και τις επιχειρήσεις, καθώς ο Αιγόκερως κυβερνά τις μεγάλες επιχειρήσεις, τα χρέη, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις τράπεζες και τις ασφάλειες. Ο Αιγόκερως κυβερνάται επίσης από τον Κρόνο, οπότε ίσως χρειαστεί να αναδιαρθρώσετε τα οικονομικά σας και τις σχέσεις σας ή οτιδήποτε δεν σας εξυπηρετεί σε αυτούς τους τομείς. Θα μπορούσαν να υπάρξουν τελειώματα και ολοκληρώσεις προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για κάτι νέο και πιο ικανοποιητικό να έρθει στη ζωή σας.

Έχετε αρκετή ισορροπία στις σχέσεις σας; Δίνεις πάρα πολλά; Παίρνεις πάρα πολύ;

Είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσετε τις συνήθειες των δαπανών σας και με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ίσως χρειαστεί να σφίξετε τη ζώνη σας και να ξοδέψετε μόνο σε αυτά που χρειάζεστε και όχι σε αυτά που θέλετε.

Καθώς αυτό το ανάδρομο συμβαίνει κατά τη διάρκεια των γιορτών και της Πρωτοχρονιάς, θα πρότεινα να περιμένετε μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου πριν αγοράσετε οποιοδήποτε πολυτελές ή μεγάλο αντικείμενο, γιατί πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν τεράστιες μειώσεις τιμών και πολλές ευκαιρίες που πρέπει να γίνουν όταν η Αφροδίτη γίνει ανάδρομη. Αναμένω να βρω πολλές εξαιρετικές προσφορές στα περισσότερα καταστήματα λιανικής.

Εάν αγοράσετε οτιδήποτε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει όλες τις αποδείξεις, τις εγγυήσεις και τις εγγυήσεις, καθώς τα πράγματα μπορεί να χαθούν κατά τη διάρκεια μιας ανάδρομης πορείας. Κάποτε αγόρασα ένα παλτό κατά τη διάρκεια του Venus retrograde για 150,00$ και το επέστρεψα στο κατάστημα καθώς δεν ταίριαζε πολύ. Αντί να επιστρέψουν 150,00 $ στην πιστωτική μου κάρτα, επέστρεψαν μόνο 15,00 $! Μου πήρε μήνες για να τους βγάλω τα υπόλοιπα χρήματα.

Στο προσωπικό μέτωπο, μπορεί να συναντήσετε κάποιον και να νιώσετε σαν να τον ερωτεύεστε. Προσπαθήστε να πηγαίνετε αργά κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας, αφιερώστε λίγο χρόνο, γιατί όταν η Αφροδίτη πηγαίνει κατευθείαν στις 31 Ιανουαρίου 2014, αυτό το άτομο μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που νομίζατε ότι ήταν και θα μπορούσατε να καταλήξετε πολύ απογοητευμένοι. Εφόσον έχετε προχωρήσει αργά και δεν έχετε εμπλακεί πολύ συναισθηματικά, τότε δεν πρόκειται να αισθανθείτε συντετριμμένοι εάν τα πράγματα δεν εξελιχθούν τόσο καλά όσο περιμένατε.

Η Αφροδίτη κυβερνά επίσης το νόμισμα μιας χώρας, τα χρήματά της.

Σε όλο τον κόσμο η οικονομία μας αλλάζει και καταρρέει και κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας δεν θα εκπλαγώ αν δούμε ακόμη περισσότερες χρεοκοπίες σε παγκόσμια κλίμακα αλλά και σε προσωπικό επίπεδο όπου οι άνθρωποι έχουν υπερφορτωθεί με οικονομικές δεσμεύσεις που δεν μπορούν να τηρήσουν .

Εάν έχετε εργαστεί σκληρά, δεν έχετε χρέη και οι σχέσεις σας είναι υγιείς και βασίζονται στην ακεραιότητα και την εμπιστοσύνη, τότε αυτή η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω δεν θα σας επηρεάσει αρνητικά. Εάν, ωστόσο, έχετε κάνει υπερβολικές δαπάνες και οι σχέσεις σας είναι τοξικές, τότε αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος αναταραχής που θα σας δώσει την ευκαιρία να ισορροπήσετε ξανά τα οικονομικά και τις σχέσεις σας.

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *