Αγάπη – Πώς βλέπουν οι άνδρες την αγάπη

Η εστίαση εδώ θα είναι στους άντρες Σκορπιούς, κυρίως επειδή πιστεύεται ότι είναι οι πιο σεξουαλικά παρακινημένοι, αφοσιωμένοι και περίεργοι του Ζωδιακού. Αληθεύουν αυτοί οι ισχυρισμοί, ίσως, ποιος πραγματικά ξέρει;

Οι Σκορπιοί γεννιούνται από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, τον όγδοο μήνα – το φθινόπωρο – γύρω από το φεγγάρι της συγκομιδής. Τους αρέσουν τα φωτεινά, ελκυστικά χρώματα, του δίνουν ένα κόκκινο ή πορτοκαλί πουκάμισο. Του ταιριάζουν πολύ τα ασημένια κοσμήματα και τα ηλεκτρικά μπλε και πράσινα τον κάνουν να νιώθει ζωντανός.

Οι Σκορπιοί συχνά δεν έχουν αυτοπεποίθηση στον ερωτικό στίβο, οπότε μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να μπουν στο παιχνίδι αγάπης. Μόλις πάρουν το θάρρος και το νεύρο, εκπλήσσουν ακόμη και τον εαυτό τους με την ένταση του πάθους τους. Αφήστε τον άντρα Σκορπιό να μεγαλώσει, να ωριμάσει συναισθηματικά πριν του κάνετε οποιεσδήποτε απαιτήσεις. Θα μπορούσε να του πάρει μέχρι τις αρχές των 30 του για να είναι έτοιμος να αναζητήσει μια σταθερή, υποστηρικτική σχέση που θα του δώσει αυτό που θέλει από την αδελφή ψυχή του. Αφού αποκτήσει την αυτοπεποίθησή του, το χάρισμα και η γοητεία θα τον οδηγήσουν σε μια ευτυχισμένη ένωση.

Οι άντρες Σκορπιοί συχνά ερωτεύονται με τα μούτρα. Αν το δικό σας είναι ένα από αυτά, δεν θα περιμένει λιγότερα από εσάς και αν έχει την τάση να νιώσει την παραμικρή επιφύλαξη που απορρέει από τη σχέση σας, μάλλον θα μαζέψει τα πράγματά του και θα προχωρήσει. Η συναισθηματική επένδυση είναι πολύ υψηλό τίμημα για μια μέτρια σχέση.

Το αρμονικό περιβάλλον του αρέσει, με τη στοργική, μη ανταγωνιστική φύση του, είναι πολύ πιθανό να βρει τη γαλήνη που προσπαθεί. Προσοχή όμως, μπορεί να γίνει πολύ εξαρτημένος από εσάς για να καλύψει τις ανάγκες του. Αποφύγετε αυτό με κάθε κόστος, διαφορετικά η σχέση σας μαζί του θα στραγγίξει τη συναισθηματική δεξαμενή.

Υπάρχουν αυτοί οι λίγοι Σκορπιοί που αγαπούν να παίζουν στο γήπεδο, η αγάπη συνήθως δεν είναι αυτό που προσπαθούν να επιτύχουν στην αρχή. Δεν υπάρχει λίγη έλλειψη συντρόφων που συναγωνίζονται για την προσοχή αυτού του τύπου, θέλει διασκέδαση και ενθουσιασμό, όχι διαρκή συνδικάτα, και το ψάχνει αυτό, απλά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Αυτό δεν σημαίνει ότι όσο περνάει ο καιρός η καινοτομία θα φθείρεται και θα λαχταρά για δέσμευση και στη συνέχεια θα είναι πρόθυμος να δώσει τα πάντα σε αυτό το ξεχωριστό άτομο.

Κοινωνικοί Σκορπιοί αναζητούν αγάπη σε όλους τους σωστούς κύκλους, θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις πιθανότητές τους να προσελκύσουν έναν μελλοντικό σύντροφο. Αν είχε κακές σχέσεις στα νιάτα του, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει τις πληγές και να αγαπήσει αυτό που είναι. Θα ξεκινήσει την αναζήτησή του για μια έξυπνη και δημιουργική γυναίκα που θα επαινεί τη φύση του.

Ο Σκορπιός σας είναι μάλλον γενναιόδωρος σε λάθος. Του αρέσει να δίνει, να δίνει, να δίνει, αλλά συχνά δεν μπορεί να δεχτεί βοήθεια ή υποστήριξη από άλλους. Η εμπιστοσύνη είναι ένα μεγάλο ζήτημα εδώ, για να ανοίξει η καρδιά του, ίσως πρέπει να είσαι αυτός που θα φτάσει στο πιάτο πρώτα. Αν δεν το κάνετε αυτό, οποιαδήποτε πραγματική ευτυχία ή ολοκλήρωση για εσάς ως ζευγάρι θα αναβληθεί επ’ αόριστον μέχρι να νιώσει σίγουρος για τη δέσμευσή σας.

Αγαπούν τη συγκίνηση του κυνηγητού, είναι ανοιχτοί σε όποιον θα παίξει αυτό το παιχνίδι γεμάτο ενθουσιασμό και δυνατά συναισθήματα. Θα κυνηγήσει ανθρώπους που γνωρίζει ότι μπορεί κάλλιστα να τον απορρίψουν, αλλά δεν θα τον νοιάζει γιατί διασκεδάζει με τη θλιβερή ασθένεια του έρωτα.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *