Αγάπη, Πάθος και Μεταμόρφωση – Όψεις Αφροδίτης-Πλούτωνα

Στον γενέθλιο χάρτη σας, η Αφροδίτη σχηματίζει γωνία με τον Πλούτωνα ή έχετε την Αφροδίτη στον Σκορπιό ή τους πλανήτες Σκορπιό στον 7ο οίκο σας; Τι λέει αυτό για τις σχέσεις σας – αγάπη, οικογένεια ή φιλία; Αυτός δεν είναι ένας χαλαρός συνδυασμός – καμία ισχυρή πτυχή του Πλούτωνα δεν είναι πραγματικά, αν και όλοι πρέπει να ενσωματώσουμε τις ενέργειες του Πλούτωνα στη ζωή μας. Ο Πλούτωνας δείχνει την ανάγκη μας για δύναμη και έλεγχο στις ζωές μας, μια ανάγκη που εκφράζεται συχνά με κρυφούς τρόπους, αλλά όχι λιγότερο κυρίαρχη για να είμαστε κρυφοί. Οι Πλουτώνιοι μπορεί να χρησιμοποιούν τη σεξουαλικότητα ή τα δώρα χρημάτων και περιουσιακών στοιχείων ως γάντζο για να επιτύχουν άλλους σκοπούς στις σχέσεις. Δεν είναι όλοι με όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα Πλουτώνιοι, αλλά συχνά ερωτεύονται Πλουτώνια και ευθυγραμμίζονται με την κοσμοθεωρία και τους αμυντικούς μηχανισμούς του συντρόφου.

Κατά την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τις επιπτώσεις διαφόρων αστρολογικών όψεων, να θυμάστε ότι αυτή η όψη δεν είναι παρά ένα κομμάτι του συνόλου και πρέπει να λάβετε υπόψη όλους τους παράγοντες σχέσης του χάρτη. Για μια πλήρη εικόνα, συνδυάστε όλες τις όψεις της Αφροδίτης με την κατάσταση του 7ου, 8ου και 5ου οίκου του γενέθλιου χάρτη. Ωστόσο, μπορούμε ακόμα να μάθουμε μερικά κοινά μοτίβα Αφροδίτης-Πλούτωνα από τις περιγραφές που ακολουθούν.

“ΚΑΠΝΙΣΕ!!” Όπως θα φανταζόσασταν, μπορεί να δημιουργηθεί μεγάλο πάθος συνδυάζοντας την Αφροδίτη με τον Πλούτωνα. (Δεν σχηματίζουν όψεις τόσο πολύ όσο η συγκατοίκηση!) Μεταξύ αυτών που έχουν τη σύνδεση, για παράδειγμα, είναι σεξ σύμβολα του Χόλιγουντ όπως ο Antonio Banderas, ο Sean Penn και η Raquel Welch. Όπου ο συνδυασμός είναι ισχυρός, η παρόρμηση για συγχώνευση με άλλον μέσω της σεξουαλικότητας μπορεί να γίνει καταναγκαστική, ακόμη και σε σημείο εθισμού. Για άλλους, η φυσική κατάκτηση ή η αποπλάνηση αφορά περισσότερο την εξουσία πάνω στο άλλο άτομο.

“ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΥ.” Οι ιθαγενείς της Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να είναι σεξουαλικά ενεργοί, αλλά αυτοί οι άκρως ιδιωτικοί άνθρωποι δεν το θεωρούν υπόθεση κανενός άλλου. Στην πραγματικότητα, η μυστικότητα ενισχύει το πάθος. Για μερικούς από αυτούς, η σεξουαλική ίντριγκα, όπως η απιστία ή η υπόθεση γραφείου, ασκεί ένα δέλεαρ, με την ανταμοιβή να ξεφύγει από αυτό ή ακόμα και με κάποιον.

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΥΡΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΕ ΣΕΞ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ». Είχαμε έναν παλιό άρρωστο καθηγητή στο κολέγιο που λάτρευε να το λέει αυτό για να μας σοκάρει. Πιθανότατα είχε μια όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα, για να μην αναφέρουμε μια αρκετά καλή λαβή στην πολιτική. Η πολιτική γνώση, σε συνδυασμό με την προσωπική γοητεία, δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς με τους κινούμενους και τους δονητές.

Οι διάσημοι άνθρωποι που βρήκα με τις πτυχές Αφροδίτης-Πλούτωνα περιελάμβαναν πολλές γυναίκες που παντρεύτηκαν καλά για να κάνουν κάποια δυναστεία. Συμπεριλαμβάνονταν οι περισσότερες από τις Αμερικανικές Πρώτες Κυρίες από την Eleanor Roosevelt και μετά. Σχεδόν όλοι είχαν όψεις μεταξύ Πλούτωνα και Αφροδίτης, Πλούτωνα και Άρη ή και των δύο. Το μοτίβο ήταν τόσο έντονο που άρχισα να τους αποκαλώ Πτυχές της Πρώτης Κυρίας. Βλέπονται επίσης στα charts άλλων πολιτικών όπως η Maria Shriver και μεταξύ των Βρετανών Βασιλικών-Elizabeth II, Sarah, Δούκισσα του York και Sophie Rhys-Jones. Η πολιτική γνώση, σε συνδυασμό με την προσωπική γοητεία, δίνει σε αυτούς τους ανθρώπους την ικανότητα να ασχολούνται με τους κινούμενους και τους δονητές. Τα τρίγωνα όπως ο Pat Nixon και η Betty Ford φαίνεται να τα πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά, με προσοχή στη θέση. Μπορεί να μην είναι η ιδέα σου για τα γκλαμουριά κορίτσια, αλλά προφανώς ξέρουν πώς να κρατούν τους άντρες τους ευτυχισμένους.

“ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.” Πολλοί Πλουτώνιοι υποφέρουν από φόβο για προδοσία και έλλειψη εμπιστοσύνης λόγω παιδικών τραυμάτων και απωλειών. Είναι συχνά απομονωμένοι, αποξενωμένοι και ντροπιασμένοι, μήπως οι άλλοι ανακαλύψουν τα οικογενειακά μυστικά. Όταν βρίσκουν κάποιον να εμπιστεύονται, κάποιον που φαίνεται να τους καταλαβαίνει και να τους αποδέχεται, η σχέση γίνεται προπύργιο απέναντι στην αφόρητη απομόνωση. Έτσι κάποιοι από αυτούς έχουν τον τρόμο της εγκατάλειψης και θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν το αντικείμενο του έρωτά τους. Μερικοί Πλουτώνιοι δεν έχουν σχέσεις, παίρνουν ομήρους. Ένα άτομο με όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που δεν είναι Πλουτώνιος από όλες τις απόψεις μπορεί παρόλα αυτά να δεχτεί την ευθύνη να κάνει τον Πλουτώνιο σύντροφό του να αισθάνεται ασφάλεια και αγάπη, κάτι που δεν είναι εύκολη υπόθεση όταν έχει υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.

«Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ». Ειδικά όταν οι πτυχές του Ποσειδώνα είναι επίσης ισχυρές στο χάρτη του ατόμου, η διάσωση μπορεί να γίνει μια στρατηγική για την αποφυγή της εγκατάλειψης. Εάν η διόρθωση του άλλου είναι το θεμέλιο της σχέσης, μπορεί να υπάρξει ασυνείδητη δολιοφθορά της θεραπείας προκειμένου να δεσμευτεί το αγαπημένο πρόσωπο ώστε να μην μπορεί να φύγει. Ο «ασθενής» μπορεί να αγανακτήσει που βρίσκεται σε αυτή την άνιση θέση, νιώθοντας τελικά αδύναμος και ακόμη και ασφυκτικός από τον διασώστη. Στο τέλος, ο «ασθενής» μπορεί να ξεσπάσει με κάποιου είδους βλαβερή ενέργεια, ακόμη και μια τρομερή προδοσία που τελειώνει τελικά τη σχέση, αλλά αυτό γίνεται σχεδόν ως μια μορφή αυτοσυντήρησης. Εάν έχετε μια όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα και ένα οδυνηρό ιστορικό προδοσίας στις σχέσεις, σκεφτείτε εάν η δυναμική της διάσωσης έπαιξε ρόλο στα μοτίβα.

Για όλους εμάς, η αγάπη μπορεί να είναι μια θεραπευτική ζωτική δύναμη για τη μεταμόρφωση του εαυτού μας, επομένως υπάρχουν εκείνοι με όψεις Αφροδίτης-Πλούτωνα των οποίων οι αγαπητικές καρδιές βοηθούν να θεραπεύσουν όσους έχουν την τύχη να τις συναντήσουν – Δρ. Ο Phil McGraw, για παράδειγμα. Αυτή η δυνατότητα πραγματοποιείται όταν η αγάπη θεραπεύει παρά διασώζει-ενδυναμώνει παρά υποδουλώνει. Οι άνθρωποι που μπορούν να το κάνουν αυτό είναι οι άνθρωποι της Αφροδίτης-Πλούτωνα που σας αγαπούν και μετά σας αφήνουν να φύγετε.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *