Ένας ερωτευμένος άντρας Ταύρος – Ποια είναι τα μυστικά σήματα αγάπης ενός αρσενικού Ταύρου;

Ένας ερωτευμένος άντρας Ταύρος τείνει να αφιερώνει χρόνο πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση για το αν είσαι το κατάλληλο κορίτσι γι’ αυτόν, αν και μόλις περάσεις τις διάφορες δοκιμασίες και δοκιμές του, μπορεί να παρατηρήσεις ότι υπάρχει μια τεράστια αλλαγή στη συμπεριφορά του . Όταν είναι έτοιμος να δεσμευτεί μαζί σας, ο άντρας Ταύρος θα σας ενημερώσει, στην πραγματικότητα δεν θα μπορείτε να αγνοήσετε τα διάφορα σήματα που σας λένε ότι ένας άντρας Ταύρος είναι ερωτευμένος.

Θα αρχίσετε να παρατηρείτε ότι έχει αρχίσει να κάνει περισσότερα σχέδια για το μέλλον σας μαζί και θα θέλει να μπει βιαστικά σε μια τακτοποιημένη οικιακή ζωή και σχέση μαζί σας. Μερικές φορές μπορεί να σας συγχωρέσουν που πιστεύετε ότι είστε ήδη παντρεμένοι καθώς κάθε σχέδιο που κάνει περιλαμβάνει και τους δύο μαζί.

Ο άντρας Ταύρος θα είναι επίσης άμεσος στο να σας ενημερώσει ότι είστε ο κατάλληλος για αυτόν. Είναι γρήγορος στο να κάνει μια ρομαντική πρόταση γάμου και να προσπαθεί να σας πείσει ότι πρέπει να συγκατοικήσετε αμέσως. Θα φροντίσει επίσης να γνωρίζουν όλοι ότι είστε μαζί.

Θα αρχίσει να φαίνεται πιο χαλαρός καθώς για αυτόν η συγκίνηση της καταδίωξης έχει τελειώσει. Θα εξακολουθεί να θέλει να είναι σωματικά και συναισθηματικά κοντά και θα απολαμβάνει τις νύχτες που περνάει μπροστά στην τηλεόραση με ένα μπουκάλι κρασί και μια αγκαλιά στον καναπέ μαζί σας.

Καθώς η σχέση βαθαίνει, θα θέλει τα πιο κοντινά του πρόσωπα να γνωρίζουν για τη σχέση σας. Αναμένετε προσκλήσεις σε οικογενειακά δείπνα και εκδηλώσεις, αλλά φροντίστε να δείχνετε καλύτερα καθώς ο άντρας Ταύρος νιώθει ότι η εμφάνιση της συντρόφου του λέει πολλά για αυτόν. Ωστόσο, μην ανησυχείτε πολύ για αυτό, καθώς του αρέσει να βγάζει την αγάπη της ζωής του για να αγοράσει επώνυμα ρούχα.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.