Άντρες Παρθένος – Πώς να αγαπήσετε έναν άντρα Παρθένο

Το να αγαπάς έναν άντρα Παρθένο απαιτεί πλήρη ειλικρίνεια από την πλευρά σου. Προσπαθήστε να τον εξαπατήσετε ή να τον ξεγελάσετε και πάντα θα μαθευτείτε. Ο άντρας Παρθένος πρέπει να μπορεί να σας εμπιστεύεται σιωπηρά, γι’ αυτό να είστε πάντα ειλικρινείς μαζί του.

Οι άντρες Παρθένοι μισούν επίσης τις «δραματικές σκηνές», γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς όταν μοιράζεστε πράγματα μαζί του ή ζητάτε κάτι από αυτόν, αλλά μην αφήνετε ποτέ τη στιγμή να είναι πολύ ζεστή. Οι άντρες Παρθένοι δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν το υψηλό συναίσθημα. Πράγματι, συχνά έχουν μια διακαή επιθυμία να είναι μόνοι τους με τις δικές τους σκέψεις. καταλάβετε ότι αυτό είναι μέρος της προσωπικότητας της Παρθένου.

Ο άντρας Παρθένος λατρεύει να παρασυρθεί – ξεκινήστε με συνομιλία. Μιλήστε για αυτόν και τη δουλειά του. ενημερώστε του πόσο εντυπωσιασμένοι είστε μαζί του και τα επιτεύγματά του. Συζητήστε πράγματα μαζί του, ενημερώστε του ότι είναι επιθυμητός και εκτιμημένος. Κάντε τον να νιώσει ξεχωριστός. Διατηρήστε πολλή οπτική επαφή και αφήστε αυτά τα μάτια να του πουν ότι θέλετε να κάνετε έρωτα μαζί του. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία από την πλευρά του, πάρτε ένα ήπιο προβάδισμα και απλά προτείνετέ του πώς θα θέλατε να τον ευχαριστήσετε και τι θα θέλατε. Ζητήστε τη βοήθειά του για να ευχαριστήσετε ο ένας τον άλλον.

Αν είναι η πρώτη σας φορά, καθησυχάστε το συνεχώς και καθοδηγήστε το απαλά. Ο άντρας Παρθένος του αρέσει το μεγάλο προκαταρκτικό παιχνίδι. Οι επιθετικές κινήσεις τείνουν να τον απομακρύνουν, οπότε να είστε υπομονετικοί. Ίσως ξεκινήσετε με κάποιο απαλό χάιδεμα και χάιδεμα και ίσως προτείνετε ένα μασάζ στην πλάτη. Αφιερώστε λίγο χρόνο φιλώντας και αγκαλιάζοντας μέχρι να νιώσετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή και στη συνέχεια δείξτε του αργά τι θα θέλατε να κάνετε για εκείνον και τι θα θέλατε να κάνει για εσάς. Εάν θέλει να αναλάβει το προβάδισμα, αφήστε τον και ενημερώστε τον συνεχώς πώς σας ευχαριστεί.

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο άντρας σας Παρθένος νιώθει ότι τον αγαπούν και τον χρειάζονται ανά πάσα στιγμή, αν θέλετε να τον κρατήσετε. Πρέπει να διατηρήσετε τις σημαντικές λεπτομέρειες στη ζωή του: να σέβεστε και να φροντίζετε τον εαυτό σας και την υγεία σας, να διατηρείτε ένα τακτοποιημένο, καθαρό σπίτι και να τον διατηρείτε πάντα ξεχωριστό.

Κράτα τον ξεχωριστό και δίνεις στον εαυτό σου την καλύτερη ευκαιρία να τον κρατήσεις!

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.