Άντρες Παρθένοι και 5 Χαρακτηριστικά Παρθένου που τους συνοδεύουν!

1. Οι άντρες Παρθένοι δεν είναι οι κοινωνικές πεταλούδες του Ζωδιακού. Ενώ ο άντρας Λέων θα έκανε σχεδόν τα πάντα για να γίνει αντιληπτός, ο άντρας Παρθένος κάνει ακριβώς το αντίθετο: είναι πάντα περιποιημένος, με καλούς τρόπους, εξαιρετικά ήρεμος και ήσυχος. Αν και δεν θα βγει αμέσως και θα σας πει για την απίστευτη ιδιότητά του, είναι πιθανό ότι θα αυξηθεί πάνω σας, διακριτικά, με την πάροδο του χρόνου.

2. Όντας ζώδιο της Γης, ο Παρθένος είναι ένας αξιόπιστος τύπος. Έχει ισχυρή εργασιακή ηθική (και θα του αρέσει αν το κάνετε επίσης). Λένε ότι όταν λείπει η γάτα, τα ποντίκια θα παίζουν. Αυτό απλά δεν ισχύει για έναν Παρθένο. Όσο η γάτα λείπει, θα συνεχίσει να εργάζεται, να μαγειρεύει, να καθαρίζει ή οτιδήποτε άλλο πιστεύει ότι πρέπει να γίνει. Με αυτόν τον άνθρωπο, καμία εργασία δεν θα πέσει ποτέ στα σκασίματα.

3. Στην πραγματικότητα, ενώ πολλοί από εμάς μπορεί να είμαστε λίγο τεμπέληδες σε πράγματα όπως το σιδέρωμα των ρούχων μας, το λούσιμο των παπουτσιών μας (το κάνουν ακόμα οι άνθρωποι αυτό;) και να φροντίζουμε τα μαλλιά μας να είναι τέλεια κομμένα, ο άντρας Παρθένος δεν είναι. Όταν τον συναντήσετε, θα εκπλαγείτε αμέσως με το πώς είναι μαζί. Παρόλα αυτά, δεν είναι ο τυπικός σου μετροσέξουαλ. Είναι περισσότερο ένας ψυχαναγκαστικός τύπος που του αρέσει τα πράγματα να είναι τέλεια και τακτοποιημένα ανά πάσα στιγμή.

4. Ο άντρας Παρθένος έχει καλό γούστο. Σπάνια θα τον βρεις να φεύγει από το σπίτι με καρό παντελόνι και πουά πουκάμισο. Είναι πολύ πιο πιθανό να φοράει χακί και μπλε κουμπιά (για σιγουριά, με άμυλο και πατημένο).

5. Τέλος, οι άντρες Παρθένοι είναι αληθινοί εσωστρεφείς. Αν και δεν θα το έλεγε ποτέ στο πρόσωπό σας, σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που θα εύχεται πραγματικά να βγείτε στο δρόμο. Φροντίστε να του αφήσετε τον χρόνο μόνος του και να ξέρετε ότι δεν είναι μια αντανάκλαση πάνω σας όταν τον χρειάζεται.

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.