Άνδρας Αιγόκερως – Είναι το σωστό ζώδιο σας;

Αναρωτιέστε αν σας ταιριάζει μια ζωή με έναν άντρα Αιγόκερω; Έχετε βγει με μερικούς άντρες Αιγόκερους στο παρελθόν, αλλά οι σχέσεις δεν πήγαν πολύ καλά και θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για αυτόν τον περίπλοκο άντρα πριν προσπαθήσετε να βγείτε ξανά; Φοβάστε ότι μπορεί να μην έχετε ό,τι χρειάζεται για να κάνετε πραγματικά ευτυχισμένο αυτόν τον άντρα Αιγόκερω, αλλά θα θέλατε να το δοκιμάσετε;

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί ότι είναι μεγάλοι στις σχέσεις και τείνουν να ερωτεύονται σκληρά και γρήγορα. Αν θέλετε πραγματικά ένα ειδύλλιο που θα διαρκέσει και θα είστε χαρούμενοι, καλό θα ήταν να συλλάβετε τον εαυτό σας έναν τέτοιο άντρα. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι μια μακροχρόνια σχέση είναι πραγματικά αυτό που θέλετε. Αυτοί οι τύποι μπορούν εύκολα να δεθούν όταν βρουν μια γυναίκα που τους αρέσει πραγματικά. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πώς μπορείτε να κάνετε αυτόν τον υπέροχο άντρα Αιγόκερω να επενδύσει σε ένα σταθερό ειδύλλιο μαζί σας.

Δείξτε ότι νοιάζεστε

Η γυναίκα που βγαίνει έξω σα χαμένη δεν θα τραβήξει την προσοχή ενός Αιγόκερω. Δεν είναι τόσο επειδή είναι ρηχός και υπερβολικά προσκολλημένος στην καλή εμφάνιση, αλλά επειδή πρέπει να ξέρει ότι σέβεσαι τον εαυτό σου αρκετά ώστε να καταβάλεις κάποια προσπάθεια στην εμφάνισή σου. Τα ατημέλητα ξόρκια αποδιοργανωμένα, κάτι που δεν λειτουργεί με έναν Αιγόκερω.

Τούτου λεχθέντος, δεν θέλετε να βγείτε έξω κοιτάζοντας σαν να αναζητάτε απεγνωσμένα την ανδρική προσοχή. Το να δείχνεις άχρηστο δεν είναι ο δρόμος για την καρδιά αυτού του οικογενειάρχη.

Μάθετε για τι μιλάτε

Πολλές γυναίκες, συνήθως, αν και όχι αποκλειστικά, νεότερες γυναίκες, θα γελάνε και θα χασκογελούν και θα συνεχίζουν να κάνουν μια σειρά από παράλογα πράγματα. Θα γελάσει και θα ρωτήσει τι είναι ένα καθημερινό αντικείμενο και θα προσποιηθεί ότι έχει άγνοια όταν αντιμετωπίζει ένα απλό πρόβλημα.

Αυτό μπορεί να είναι χαριτωμένο και ακόμη και αποτελεσματικό με πιο αδύναμους άντρες που πρέπει να ενισχύουν τον εγωισμό τους από την βλακεία της γυναίκας με την οποία βγαίνει ραντεβού. Για τον άντρα Αιγόκερω, ωστόσο, αυτό απλά δεν θα κάνει. Θέλει μια γυναίκα που να είναι έξυπνη και να μπορεί να κρατήσει τη δική της συζήτηση, ακόμα κι αν αυτή η συζήτηση εκθέτει τις αρετές του Σωκράτη ή τις θεωρίες του Αϊνστάιν ή ακόμα και την ακρίβεια των σκίτσων του ΝταΒίντσι.

Αποφύγετε τα ψηλά παραμύθια

Είτε σας αρέσει να στολίζετε τις ιστορίες σας με μικρές υπερβολές είτε μερικές φορές μπαίνεις στον πειρασμό να δημιουργήσεις λίγη μυαλά για να βελτιώσεις την εικόνα σου, να ξέρεις ότι αυτές είναι τακτικές που πιθανότατα θα κάνουν τον άντρα Αιγόκερω να απομακρυνθεί από κοντά σου.

Σε αυτούς τους τύπους αρέσει να το ακούν ευθέως. Δεν θέλουν να σας ακούσουν να χτυπάτε γύρω από το θάμνο ή απλά να δημιουργήσετε μια ιστορία από το μπλε μόνο και μόνο για να τον εντυπωσιάσετε. Επιλέξτε να τον εντυπωσιάσετε με τη γυναίκα που πραγματικά είστε.

Καλλιεργημένο αρσενικό

Με κλίση στις τέχνες και αγάπη για ό,τι είναι κλασικό και παλιό κόσμο, αυτός δεν είναι ο τύπος με τον οποίο μπορείτε απλώς να χαλαρώσετε. Πρέπει να εμπνευστεί, να προκληθεί και να συγκινηθεί. Ποτέ δεν μπορεί να παρασύρει τις ώρες σε άσκοπες προσπάθειες, αυτός είναι ο άνθρωπος που του αρέσει να ασχολείται, σώμα και μυαλό.

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.